Speltips Celta Vigo – Real Betis 4/7: Bottenstrid

Simon Pålsson Publicerat: 3 July 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Betis är snart helt borta från bottenstriden, men för Celta Vigo blir det tungt hela vägen in i säsongsslut på La Liga. Nu möts lagen den 4 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för en fullspäckad spansk fotbollslördag, och för att maximera upplevelsen har man valt att lägga alla matcher på egna tider, så att ingenting ska krocka.

En match som sticker ut och som bör kunna locka en del tv-tittande är den mellan Celta Vigo och Real Betis, två lag som av olika anledningar skulle behöva ta poäng i den här matchen.

För om vi ser till ligatabellen med fem omgångar kvar att spela är det här två lag som får anses vara indragna i bottenstriden. Det är Mallorca som är “sista” lag på en nedflyttningsplats och man har 29 poäng. Det är bara fem poäng mindre än Celta Vigo, och åtta poäng mindre än Real Betis.

Det lag som vinner den här matchen sätter sig med andra ord i en bra position, och skulle gästerna vinna är det nästan så att man räkna in det nya kontraktet redan nu.

En tät historia

Det man kan ha med sig är också att Real Betis inte är ett bra lag på bortaplan, och att man har haft en tung trend med fyra raka förluster på slutet. Det är knappast en slump utan ett bevis på att laget kanske är aningen för hemmakära. Ibland är det en fördel, men att så sällan vinna sina matcher när man inte spelar hemma blir en stor nackdel för Real Betis.

Real Betis vann dock höstens möte mellan lagen och har nu tre raka matcher utan förlust mot Celta Vigo, varav två vinster. Dessutom har man varit starka i de inbördes mötena generellt senaste åren och har en klar plusstatistik på sin motståndare här.

Men nu tänker vi oss en tät historia med tanke på hur jämnt det är, och hur viktiga poäng som trots allt står på spel för lagen.

X (oavgjort) spelas till 3,55 gånger såsen hos Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos Hajper – få 100 kronor på kontot!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,55
Bolag: Hajper
Spelstopp: 17:00, lördag 4/7
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo