25 maj 2019 Barcelona Valencia Speltips

Speltips Celta Vigo – Valencia 19/9: La Liga

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Celta Vigo såg stabila ut i premiären och möter nu Valencia i andra omgången av La Liga den 19 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

La Liga är igång och det har varit full fart direkt, även om det inte ens har spelats en full omgång. Ett par av lagen kliver in i handlingarna lite senare, och efter den här helgen som nu kommer ska alla lag ha spelaet en match.

Men för ett par lag har säsongen alltså redan börjat, och Celta Vigo och Valencia öppnade ganska bra förra helgen.

Valencia tog en stor vinst hemma mot Levante efter att ha smällt in hela fyra mål i derbyt. Det slutade 4-2 och det man kan ha med sig är att det här uppenbarligen är ett lag som kan gå tungt i offensiven. Om man vill.

Celta Vigo spelade 0-0 borta mot Eibar, och stod för en bra organiserad insats. Där någonstans tror jag att laget tar vid inför den här matchen.

Valencia hade stora problem med bortaspelet under förra säsongen, och avslutade säsongen med elva raka bortamatcher utan vinst. Som om det inte vore nog med det gick man mållösa av fem av de sex sista bortamatcherna. Med så starka papper, åt det negativa hållet, kan man inte vifta bort statistiken hur som helst. Det har en betydelse.

Å andra sidan kan man ha med sig att Celta Vigo avslutade förra säsongen med sju raka matcher utan vinst överhuvudtaget. Det är inte heller ett så bra facit, även om vi tycker att man såg ganskas bra ut i årets första match. Då tog man alltså en poäng borta mot Eibar, ett av lagen som tros kunna skrälla lite den här säsongen också. Känslan är att det bygge som Celta Vigo har den här säsongen blir mer spännande att följa.

Jämnt möte väntar

Celta Vigo öppnade alltså säsongen med ett kryss och en fullt duglig insats i en match där man på förhand var spelbolagens underdog. Men vi var i vårt speltips inför matchen övertygade om att man hade underskattat gästerna något, och det får man nog ta och hålla med om nu i efterhand. Tycker vi.

Sergio Alvarez och Ruben Blanco var utanför truppen redan i premiären, och kommer inte att kunna spela här heller. Det gör att det inte förväntas några förändringar i startelvan från senast. Jeison Murillo har i för sig kommit in i truppen, men känslan är att Joseph Aidoo spelar vidare som mittback ändå.

I bortalaget är den viktige målvakten Jasper Cillessen borta, men det gick bra ändå i premiären då man alltså vann. Det gör att det är Valencia som nu toppar tabellen i La Liga, efter en spelad omgång ska sägas. Carlos Soler och Eliaquim Mangala kan inte heller spela den här matchen. Förhoppningen är att Kevin Gameiro ska kunna spela nu efter att ha stått utanför laget i den senaste matchen.

Det känns som att Celta Vigo gärna ser en mer tillknäppt match, och på bortaplan är Valencia inte ett fullt så starkt lag.

Under 2,5 mål spelas till 1,87 gånger smeten hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 100 kronor riskfritt!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,87
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, lördag 19 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: