22 januari 2018 Eibar Malaga speltips La Liga

Speltips Eibar – Cadiz 30/10: Varning igen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Cadiz är säsongsinledningens stora utropstecken i La Liga, och vi höjer varningens finger igen när laget spelar borta mot Eibar den 30 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

La Liga är bara ungefär sju omgångar gammal, men man kan redan nu konstatera ett par saker med den här säsongen som gör att den faktiskt sticker ut lite i ett längre perspektiv. Jämfört med andra säsonger är den här inledningen på La Liga någonting utöver det vanliga – det kan man inte ta och blunda för.

En av sakerna som sticker ut är hur nykomlingarna har presterat. Cadiz har kommit in och gjort det bra direkt, och tog inte minst en imponerande vinst borta (!) mot Real Madrid förra veckan. Det var en ordentlig fjäder i hatten till ett lag som innan dess tagit poäng mot Granada och vunnit mot Atheltic Bilbao.

Trots att man har haft en ganska tung inledning på säsongen avseende mostånd har man gjort det otroligt bra, tagit tre vinster och placerat sig själva som sexa i tabellen. Nu väntar mer överkomligt motstånd och frågan är om Cadiz kan åka vidare.

I den senaste omgången tappade man poäng – om det egentligen är rätt term när man spelar mot ett så bra lag – mot Villarreal. Det gör att man nu har fyra raka matcher utan förlust (det var 0-0 mot Villarreal). Det kan man inte ta och blunda för.

Tät historia i La Liga

Samtidigt måste man konstatera att Cadiz är ett lag som kanske inte har samma jämnhet över tid. Det känns som att det här laget kan komma att få det lite svårare senare, även om man vilar på en stark defensiv organisation som gör att man släpper in få mål. Det är en förutsättning för nykomlingar när man ska försöka prestera bra en trappa upp.

Eibar vann senast mot Sevilla och har också en ganska okej start, om vi försöker bortse från inledningen då man förlorade tre av sina fyra första matcher. Nu har man två vinster och ett kryss på slutet. Det känns som att man har byggt på sig.

Precis som i fallet Cadiz är det här ett lag som kanske inte sprudlar framåt, men som vilar på en solid grund i sin defensiv och som släpper in ganska få mål.

Det här gör att jag inte ser hur det här ska kunna bli ett målrikt möte.

Tyvärr är spelbolagen inne på samma spår och har slaktat oddset. Under 2 mål (asian handicap) spelas till 1,71 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 30 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: