Streama Real Madrid Elche

Speltips Espanyol – Real Madrid 28/6: Viktiga tre pinnar

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Madrid har inte tid att snubbla sig fram, utan behöver nu tre pinnar när Espanyol väntar i nästa omgång av La Liga den 28 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama La Liga kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Det kommer att bli en helt galen avslutning på den spanska toppstriden där det som vanligt egentligen är FC Barcelona och Real Madrid som gör upp. Det finns ingen anledning att förvänta sig något annat än spänning hela vägen in.

I skrivande stund är det så att lagen, inför den här omgången, står på exakt samma poäng och att man därför kommer att behöva hålla sig intill varandra hela vägen in i mål. Det återstår sju matcher att spela av La Liga.

Real Madrid har haft en säsong som varit lite upp och ner, och Zinedine Zidane har fått utstå en del kritik för sitt sätt att formera laget den här säsongen. Men det är fortfarande alla chanser att vinna ligan, och rimligen är det också på det som han senare också ska bedömas. Det är trots allt det allting går ut på.

Det kommer därmed att bli en tung avslutning på säsongen och en match borta mot Espanyol ska man bara vinna. Rimligen är det ett lag som hellre ser att Real Madrid än att FC Barcelona vinner den här säsongen.

Hur bra är Espanyol?

Det är alltid vanskligt att bedöma lagen långt ner i den spanska ligatabellen, eftersom det i grunden ofta är bra lag, men som inte har fått det att stämma. Där är Espanyol verkligen ett bra exempel.

För många är det här ett klassiskt lag i La Liga, och ett lag som ska vara kvar i högstaligan. Men man har haft en tung säsong och har nu hela 50 insläppta mål på 31 omgångar. Med ett sådant facit räcker man ofta inte till.

I skrivande stund är det åtta poäng upp till säker mark och man måste börja plocka poäng, men vinsterna lär inte komma mot topplag som Real Madrid. Vi säger inte att man vaskar den här matchen, men man kan få svårt att få i stånd ett ordentligt motstånd.

Här kan vi inte tänka oss annat än att Real Madrid vinner. Igen.

Real Madrid vinner mot noll spelas till 2,40 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner mot noll
Odds: 2,40
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, söndag 28/6
TV: 
Stream: