17 januari 2020 Leganés Getafe Speltips

Speltips Getafe – Osasuna 19/9: Het historia

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Getafe har inte spelat sin premiär än, och möter nu Osasuna som vann direkt. Vi rekar med odds i La Liga den 19 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte ens gått en full omgång och den spanska ligatabellen haltar redan. Som neutral åskådare är det såklart en mardröm att inte kunna följa tabellen omgång för omgång, men det är å andra sidan speciella tider som ställer till det lite.

Getafe har sett ganska skakiga ut under försäsongen, men det är samtidigt ingenting att dra för stora växlar av. Det här är och förblir ett lag som man har stor tilltro till, eftersom man i sina bästa stunder spelade en så fin fotboll förra året.

Om det inte vore för att man avslutade säsongen så svagt hade man garanterat spelat ute i Europa, och det var ett tag nästan givet att man skulle gå till Champions League. Kändes det som. Men det gick inte att upprätthålla samma höga nivå rakt igenom hela säsongen. För deras del är det välkommet med en ny färsk tallrik, som man säger. Eller det säger man kanske inte.

Hur som helst står Osasuna för motståndet, ett lag som vann sin premiär mot en nykomling, och som såg ganska vassa ut då. Förra året slutade man bara två poäng bakom Getafe, men i ärlighetens namn var det större klasskillnad mellan lagen sett över den första delen av säsongen. Det måste man ha med sig.

1X2-spel i La Liga

Getafe har alltså inte spelat någon match än den här säsongen och det gör det inte helt enkelt att veta precis vad vi ska vänta oss av laget på förhand. Det är uppenbart att man har ett spännande lag inför säsongen, och om allt prickat rätt kan det bli en bra säsong igen för det här spännande laget. Detta trots att man inte förstärkt med särskilt många spelarae på förhand.

Man har bland annat plockat in Cucho Hernandez som viktig anfallare inför säsongen, och det är en spelare som kommer från Watford. Inför premiären får man dock klara sig utan Filip Manojlovic, och det är inte helt optimalt. Vill det sig illa kan inte heller Damian Suaraez spela.

Osasuna och sin sida såg pigga ut direkt i premiären, och tog då en vinst direkt mot nykomlingen Cadiz. I sig kanske det inte är så imponerande, men det var många spelare som spelade bra och som troligen får chansen här igen. Unai Garcia är dessutom tillbaka i laget efter att ha haft lite muskelproblem inför premiären.

I övrigt ska sägas att Chimy Avila, Darko Brasanac och Brandor är utanför laget. Enric Gallego står som osäker kort på förhand.

En sak som man inte ska blunda för här är att Getafe faktiskt har åtta raka hemmamatcher mot just Osasuna utan att förlora. Den typen av statistik brukar spela en ganska stor roll. Nu avslutade man i för sig säsongen svagt, men känslan är att Getafe gärna öppnar det här året starkt.

X (oavgjort) spelas till 3,25 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,25
Bolag: Casumo
Spelstopp: 18:30, lördag 19 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: