Speltips Getafe Real Sociedad 29 juni 2020

Speltips Getafe – Real Sociedad 29/6: Krismöte i toppen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det väntar krismöte mellan Getafe och Real Sociedad i spanska La Liga, som båda tampas om Europaplatserna. Vem vinner detta? Spelbloggare.se kan ha svaret och rekar från 1X2-marknaden.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama spansk fotboll utan kostnad! Läs mer här.

Lagen utan vinster sedan uppehållet

Målet är Champions League och om fallet ska bli som sådant måste matcher börja vinnas med omedelbar verkan. Krismöte, måstematch och allt inom de kategorierna väntar här och nu.

Matchen på Coliseum Alfonso Pérez blir den som sätter punkt för den 32:a omgången av La Liga, efter vilken sex återstår. Då har Getafe, sexa, och Real Sociedad, sjua, fem respektive sju poäng upp till toppkvartetten. Förlust här skulle med andra ord vara helt ödesdigert, men det är inte så att man kan bevaka en pinne heller. Siktet på trean. Från båda sidor.

Vad som stärker pressen ännu mer är att det är två lag som kommer hit i alldeles urusel form, som inte alls fått till det efter uppehållet – något som är orsaken till varför de hamnat på efterkälken. För att sitta det i siffror? Getafes fyra matcher har renderat i tre kryss och en förlust. Real Sociedads – tre förluster och ett kryss. Katastrofsiffror när CL-platser jagas.

Vem bryter trenden?

Real Sociedad, med svenskstjärnan Alexander Isak i laget, har torskat fyra matcher efter varandra och på dessa antecknats för blott ett mål. Vinstfria efter uppehållet och då har de mött Osasuna, Alavés, Real Madrid och Celta Vigo. Tre matcher de varit storfavoriter inför.

Nu står förvisso även Getafe och stampar, en de har i alla fall kryssat deras senaste matcher och haft smak på mer. Gemensamt med deras vinstfria sviter till trots – Real Sociedad har varit den klassen sämre parten av dessa två.

Nu måste lagen jaga tre poäng och med hemmaplansfördelen för Getafe anser vi att de ska gälla som betydligt större favoriter.

Därför rekar vi den raka ettan till oddset 2,55 hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Getafe vinner, rak etta
Odds: 2,55
Bolag: Betsson
Spelstopp: 22:00, måndag 29/6
TV: 
Stream: