5 mars 2020 Granada Athletic Bilbao Speltips

Speltips Granada – Getafe 12/6: Äntligen La Liga

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Granada och Getafe gör upp i det som kan visa sig vara ett väldigt avgörande möte i La Liga fredagen den 12 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av La Liga: Se matchen och få därutöver en välkomstbonus om 500% – 500 kronor att spela för hos Unibet. Regler & villkor tillämpas för bonusen.

Efter ett par månader långt uppehåll drog den spanska ligafotbollen igång igen redan på torsdagskvällen, men det ska också spelas fler matcher på fredagen. Nu kommer man i princip fylla varenda dag med en eller ett par matcher för att få ihop schemat.

För som läget är nu har man bara spelat 27 av totalt 38 omgångar, och det är alltså elva omgångar kvar att spela innan man kan summera säsongen. Och då är vi så långt fram i tiden där det egentligen redan borde varit klart.

Det gör att sommaren blir synnerligen intensiv, och en hel del lag kommer att behöva rotera mycket. Nu kanske det är läge att backa de lite bättre, bredare trupperna som kommer att ha en konkurrensfördel?

Ett av mötena som sticker ut fredagen den 12 juni 2020 spelas mellan två av säsongens utropstecken, Granada och Getafe. Nu är det på olika nivå, och på olika sätt, men det här är två lag som verkligen har imponerat sett till förväntningarna.

Getafe går mot Champions League

I skrivande stund – alltså innan det att Sevilla spelar sin match på torsdagen – är det så att Getafe bara har en poäng upp till tredjeplatsen. Det är också så att det här är ett lag som inte har någon poäng upp, utan ligger på samma poäng, som lag nummer fyra Real Sociedad.

I praktiken är man alltså bara ett par mål ifrån att säkra en plats till Champions League, och i skrivande stund är man klara för Europa League. Men med elva omgångar kvar att spela kan synnerligen mycket hända.

Det går att jämföra med Granada, vars säsong också varit stark. Man ligger på övre halvan – vem hade kunnat ana det – och har inte mer än sju poäng upp till Atletico Madrid och den sista Europaplatsen. Även det är helt otroligt.

Men var står lagen nu? Det kan ingen veta med tanke på att man inte spelat match sedan första vecka i mars månad. Däremot kan vi tänka oss att båda lagen ser det här som en god chans att ta tre poäng.

Båda lagen göra mål spelas till otroliga 2,28 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 2,28
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, fredag 12/6
TV: 
Stream: