Speltips Villarreal Athletic Bilbao 22 december

Speltips Granada – Villarreal 19/6: Högoddsare dukas upp

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Utropstecknet Granada tar emot övre halvan-konkurrenten Villarreal under fredagskvällen – och vi spetsar till matchen med ett speltips till hela 3,25 x insatsen. Ryggar ni vår högoddsare?

  Rygga vårt speltips hos Bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama spansk toppfotboll kostnadsfritt hos Unibet. Läs mer här.

Toppmöte – utropstecknet Granada i form

Det är svårt att inte imponeras av Granada det här spelåret och det verkar inte som att uppehållet satt käppar i deras hjul; först med 2-1-vinsten över Getafe och därefter med fullt acceptabla 2-2 borta mot Real Betis – en match där man tappade från 1-0 till 1-2 sent, för att på stopptid kvittera. Stökigt!

Och precis som Villarreal är de starkt inblandade i striden om platserna ut i Europa, i viss mån även för Champions League. Det höjer anspänningen inför matchen avsevärt – räkna med en äkta nagelbitare till match på Estadio Nuevo Los Cármenes.

För Villarreal har reaktionen av uppehållet – hittills – varit lovande. Från tre raka förluster innan det, till två raka vunna – 1-0 över såväl Celta Vigo som Mallorca. Långtifrån sprudlande insatser, men såvida pinnarna trillar in är det svårt att klaga alltför mycket. Dessutom hållna nollor. Alltid ett styrkebesked.

Tre tunga poäng hittar vi alltså i potten, där en eventuellt förlorare – och inte minst Granada, som redan är två pinnar på efterkälken mot kvällens Villarreal – riskerar att hamna på efterkälken.

Som bäddat för jämn tillställning

Det är ett nästan fortfarande chockerande svårspelat Granada som tar plats på deras hemmaplan på nytt. Villarreal, som sett hyfsat stabila ut, försvarsstarka, men utan att sprudla offensivt, har en tuff nöt att knäcka.

Några hack i kurvan har det dock varit för Granada på sistone, med tre kryss på deras fyra senaste matcher. Och som nämnt svajade det till senast mot Real Betis – slarv som höll på att innebära att de skulle få lämna matchen lottlösa.

Villarreal har ett något spetsigare spelarmaterial, men kommer bjudas på tufft motstånd och vi har svårt att skilja lagen åt såhär på förhand. Ett plushandikapp på Granada hade kunnat sitta på sin plats – vi ser dock chansen att höja svårighetsgraden ett hack.

Valet av spel? Krysset till 3,25 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,25
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, fredag 19/6
TV: 
Stream: