Speltips Bilbao Getafe 25 januari 2020

Speltips inför Athletic Bilbao – Villarreal 1/3: Spanskt mittenmöte

En av matcherna som sticker ut på söndagen från den spanska La Liga är mötet mellan Athletic Bilbao och Villarreal, ett rent mittenmöte den 1 mars 2020.

  Rygga spelet hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

La Liga är tillbaka med full kraft denna helg, och som bekant är det en serie och säsong som verkligen är speciell i sin karaktär. Men som vanligt finns det ett antal lag som snubblar omkring i mittens rike.

Två sådana lag är Athletic Bilbao och Villarreal, där formen på hemmalaget är alldeles under isen för tillfället. Athletic Bilbao har fyra raka förluster och har tappat mycket mark i ligan. Som det ser ut nu blir det tufft att säkra en Europaplats till nästa säsong. Minst sagt tungt för Athletic Bilbao.

Villarreal däremot är stabila i mitten och har stundtals haft en säsong som verkligen sticker ut, men nu börjar det nog plana ut något. Just nu ligger man som sjua i tabellen och har därmed bra hugg på Europaplatserna. För att nå dit behöver man alltså avsluta säsongen lika starkt.
Annons:

En öppen historia

Athletic Bilbao kommer inte till matchen med sin absolut starkaste trupp, även fall det ser ut som att Ibai Gomez kommer att kunna spela och troligen får plats i startelvan redan från start här. Det är dock ett par andra spelare som inte kommer till spel, däribland Oscar de Marcos och Asier Villalibre. I skrivande stund är det också högst osäkert om Mikel Balenziaga kan spela, en spelare som ofta gör stor nytta för sitt Athletic Bilbao.

Villarreal däremot har tillbaka Alberto Moreno i laget, en spelare som med sin stora rutin är värd att luta sig mot. Bruno Soriano och Rmario Guerra är två spelare som varit skadade under stora delar av säsongen, och det är dessvärre likadant den här gången.

Vår känsla är att hemmalagets dåliga form vållar stora problem, men att man ser det här som en god chans att vända den negativa trenden. Därför litar vi på att man vågar gå ganska offensivt, vilket öppnar upp matchen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,88
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:00, söndag 1/3
TV:  [cmorelive5]
Stream: 

 
Annons: