Speltips Atlético Madrid Mallorca 3 juli 2020

Speltips inför Atlético Madrid – Mallorca 3/7: Viktiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tabelltrean mot tredjejumbon. Toppen mot botten. Atlético Madrid mot Mallorca. Fredagens match från spanska La Liga kan dock bli en tajtare historia än vad spelbolagen antyder att det ska bli, varpå vi presenterar ett speltips från målmarknaden.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt! Läs mer här.

Mallorca komna från årets insats

Atlético Madrid vässade på formen under uppehållet och presterar nu både bra fotboll och resultat. Summan av det hela? Fyra vunna och två oavgjorda. Senast med kryss borta mot Barcelona på Camp Nou – ett resultat som sätter lokalrivalen Real Madrid i titelstridens förarsäte.

Det var en blytung poäng som även stärker Atlético Madrid, som från deras tredjeplats har ökat glappet till nedanför Champions League-tabellskiktet till fem pinnar. Det ser alltså ut att bli spel på världsscenen även nästa år – och efter att ha skickat ut mästaren Liverpool före uppehållet väntar också kvartsfinal inom kort.

Mallorca slåss för deras liv i botten av serien och under veckan vann de ödesmatchen mot Celta Vigo med förkrossande 5-1 – och nu har de upp ovanför strecket, till desamma, fem poäng att hämta in. Fem matcher återstår. Blir det tufft? Absolut. Talar sannolikheten emot dem? Ja. Men är det omöjligt? Icke!

Här står Mallorca inför en match som förstås kommer se helt annorlunda ut, kontra senast. Atlético Madrid kommer styra och ställa – och istället kommer mycket handla om omställningsspelet samt att sätta defensiven till punkt och pricka. Det är sällan ett lyckat recept att försöka spela framåtlutad och offensivt orienterad fotboll mot Atlético såvida man inte kan hantera det.

Annan typ av match – målsnål

Atlético Madrid kommer från ett 2-2-möte mot Barcelona. Mallorca en 5-1-kross av Celta Vigo. Målrika matcher med positiva besked i det offensiva.

Men det är klart att det här blir en annan typ av fotbollsmatch. Atlético Madrid skiljer sig åt från många andra storklubbar i sättet hur de tar sig an, på pappret, sämre lag. De vinner mer sällan med överdrivna siffror, utan mer stabilt och ofta utan att släppa in mål. Hellre säkerhetssele när man leder matcherna.

Det visar också statistiken på; bara 25 insläppta mål på 33 La Liga-matcher. Det är exempelvis tio färre än Barcelona, men samtidigt med 31 färre mål framåt. Det är talande statistik för vilken typ av lag Atlético Madrid det facto är.

Mallorca lyckas ytterst sällan på resande fot, men ska åtminstone kunna hålla siffrorna nere och matchidén är såklart att täppa till i det defensiva samt sedermera ta det därifrån.

Under 2,5 mål spelas till finfina 1,86 gånger smeten hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,86
Bolag: Bet365
Spelstopp: 22:00, fredag 2/7
TV: 
Stream: