Speltips Valencia Levante 12 juni 2020

Speltips inför Deportivo Alaves – Valencia 6/3: Spanskt möte

En trepoängare vore välkommen för både Deportivo Alaves och Valencia när lagen gör upp i fredagsmötet från spanska La Liga den 6 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Matcher på fredagskvällar runt om i fotbollens Europa har blivit ett allt mer vanligt inslag – och spanska La Liga vill såklart inte vara sämre. Vi som gärna sitter och tittar på fotbollsmatcher dagarna i ända har inget som helst problem med att man i Spanien också kör på samma beprövade koncept.

Just den här veckan är det dessutom ett roligt möte som väntar, när Deportivo Alaves tar sig an Valencia på hemmaplan. På förhand är det här en match som har det allra mesta du kan förvänta dig av en match mellan två spanska lag. Det är två starka offensiver som gör upp, åtminstone är det så när Deportivo Alaves spelar på hemmaplan.

Ser vi över hela säsongen har Deportivo Alaves varit lite av en besvikelse, och trots att man inte visat jättebra form i perioder hade John Guidetti inte vad som krävdes för att slå sig in i laget. Det säger en del om svensken, för övrigt.

Hur som helst har Deportivo Alaves varit starkt beroende av två anfallare i form av Lucas Perez och Joselu. Dessa båda har gjort elva respektive nio mål i ligan för Deportivo Alaves under säsongen, att jämföra med den tredje bäste målskytten som bara har gjort två mål. Det säger en hel del.

Annons:

Ett målspel hämtas

Valencia å sin sida har ingen så stark målskytt, men har kunnat sprida ut det på fler spelare. På slutet har man varit mycket upp och ner, och käftsmällen mot Atalanta i Champions League var tung att hantera på ett mentalt plan. Det kan man inte undgå att säga. Nu vann man i för sig senast, och har faktiskt visat en fin trend med mål i tre av sina fyra senaste matcher. Det är vad som behövs för att man ska kunna fortsätta ta steg.

Inför den här matchen har Valencia faktiskt bara fyra poäng upp till en ny Champions League-plats och det är uppenbart att det är lagets stora mål. En bra bit efter hittar vi Deportivo Alaves, som är inblandade i bottenstriden trots att man är lag nummer 13 i tabellen. Just nu är det inte mer än nio poäng ner till nedflyttning. Det ska mycket till för att det ska ske – men det är ingen omöjlighet på något sätt.

Här tror vi att båda lagen ser en god chans till tre poäng – och ofta innebär det att lagen vågar gå framåt mer i banan. Perfekt för oss som vill se mål och underhållande fotboll.

Båda lagen göra mål spelas till 1,93 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,93
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, fredag 6/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: