Speltips Real Madrid Alavés 10 juli 2020

Speltips inför Real Betis – Real Madrid 8/3: Klar favorit

Real Madrid gäller som favorit borta mot Real Betis, och tar gärna en ny trepoängare i La Liga för att behålla sin serieledning den 8 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

La Liga på en söndag, och då sprids matcherna ut på flera olika starttider. Det gör att den som verkligen älskar kontinental fotboll i stort sett kan tillbringa hela dagen i tv-soffan, och då följa en rad olika matcher.

Ett möte som många lär bänka sig till är det som spelas mellan Real Betis och Real Madrid, två lag som på olika sätt har en tydlig offensiv identitet. För bortalaget har den varit klart mer vägvinnande och man har såklart också en mer påtaglig individuell spets att utnyttja i sin offensiv.

21:00 är det hur som helst avspark och kvällsmatcherna i Spanien brukar få en speciell, härlig karaktär. Det gör att våra förväntningar på förhand är ganska höga på den här matchen.

Senast blev det i för sig bara 0-0 och det var allt annat än en sprakande tillställning, men i grunden är offensiven alltså stark i båda läger. Nu tror vi att den kan hamna mer i fokus inför det här mötet.
Annons:

Real Madrid toppar La Liga

Real Madrid har inte haft sin allra bästa säsong och många har ställt sig frågande till om det här verkligen är ett titelvinnande Real Madrid den här säsongen. Men efter vinsten mot FC Barcelona senast är det återigen Real Madrid som toppar La Liga – och nu handlar det om att bevaka serieledningen hela vägen in i mål.

Då är det här en typ av match som Real Madrid bara måste vinna – och som man inte har råd att slarva bort. Det råder heller ingen som helst tvekan om vilket lag som är bäst, och om man kommer upp i normal nivå ska Real Madrid vinna.

Real Betis har inte vunnit en match sedan vinsten mot Real Sociedad i den tjugonde omgången, vilken spelades den 19 januari. Det är alltså snart två månader sedan. Hög tid för Real Madrid att dela ut en ny smäll alltså.

Därför rekar vi Real Madrid att vinna matchen till 1,83 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Madrid vinner
Odds: 1,83
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, söndag 8/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: