Speltips Barcelona Atlético Madrid 30 juni 2020

Speltips inför Real Madrid – Atlético Madrid 1/2: Derbyfest i huvudstaden!

Slaget om den spanska huvudstaden! Real Madrid och Atlético Madrid drabbar samman i ett skållhett derby på Santiago Bernabéu under lördagseftermiddagen. Formen talar starkt emot bortalaget, men tro inte att det blir någon “walk in the park” för Marängerna…

Annons:

Annons: Streama Real Madrid – Atlético Madrid helt gratis: Läs mer om hur du gör det – här! Regler & villkor tillämpas.

Är ni redo? På lördag smäller det! Ett skållhett huvudstadsderby från Spanien, mellan två av de största och mest konkurrenskraftiga av fotbollsklubbar i Europa.

Det blir dessutom det andra på mycket kort tid, även om det första inte spelades inom landets gränser. Då handlade det om Supercupfinalen, vilken gick av stapeln i Saudiarabien, och den matchen vann Real Madrid efter straffsparkar. En rafflande 120-minutershistoria dessförinnan.

Efter det har Atlético fallit ihop som ett korthus; förlust mot Eibar, kryss senast hemma mot Eibar, båda i La Liga, och däremellan ett uttåg ur Copa del Rey mot tredjedivisionsklubben Cultural Leonesa.

Desto bättre har Real Madrid gått. Dubbla avancemang i den inhemska cupen samt serievinster över Real Valladolid och Sevilla. Det har stärkt laget så pass mycket att de tagit över stafettpinnen i La Liga; passerat Barcelona och innehar nu förstaplatsen med tre poäng som håller dem ovanför desamma.

En stark oro för Atlético Madrid är skadesituationen. Trion bestående av Diego Costa, João Félix samt Santiago Arias missar garanterat matchen och därutöver står Kieran Trippier, Koke, Thomas Lemar och José Giménez som tveksamma. Inte vilka namn som helst…

Gällande hemmalaget är alltjämt Marco Asensio och Eden Hazard skadelistade. Osäkert runt statusen på Mariano, men det är oavsett vad inte en spelare som skulle vara aktuell för tid på planen.

Annons:

210 spelminuter utan mål

Seriens omvända möte? Det slutade 0-0.
Supercupfinalen? Den slutade exakt likadant.

Det vill säga, noll mål på 210 spelade minuter lagen emellan under säsongen. Någon islossning tror vi inte på här och det är målunderspelen som får det att klia i fingrarna ur spelsynpunkt.

Atlético Madrid har förvisso förlorat formen fullständigt, men det som är värt att nämna i sammanhanget är att det är offensivens spets som helt avtrubbats och är anledningen till de dunkla resultaten. På fyra matcher – ett mål framåt och det kom mot ett blåbärsmotstånd som man också förlorade mot. Senast, 0-0 mot nästjumbon Leganés.

Real Madrid kommer vara de som vill sätta ton, styra och ställa i spelet på Santiago Bernabéu – och kommer också få det, i alla fall under längre perioder. Men trots ett par sämre veckor ska Atlético Madrid tas på allvar. De är allt som oftast löjligt välorganiserade i defensiven, släpper in få mål och trivs med att vara den avvaktande parten i stormöten som dessa.

Addera på detta att Marängerna på allvar hittat rätt i det defensiva. Hållit nollan i två matcher efter varandra och inte släppt in fler än ett mål i en och samma match sedan slutet av november månad förra året. Sedan dess är 13 matcher avverkade.

Under 2,5 mål smakar finfint till 1,75 gånger insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos bwin – hämta din välkomstbonus på 250 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Bwin
Spelstopp: 16:00, lördag 1/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: