Speltips Real Madrid Eibar

Speltips inför Real Madrid – Barcelona 1/3: Superspel från El Clásico!

Världens största klubblagsmatch, El Clasico, och seriefinal i La Liga – Real Madrid mot Barcelona på Santiago Bernabéu. Vem vinner matchen, hedern och äran samt tar över förstaplatsen i serien?

  Spela Barcelona att vinna till oddset 3,23!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama och se El Clásico – helt utan kostnad: Läs mer om hur här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

1. Barcelona, 25 matcher: 55p, +33 mål
2. Real Madrid, 25 matcher: 53p, +29 mål

Så ser det ut i titelracet av La Liga. Det handlar om två av världens största klubbar. Två ärkerivaler. I världens största match för klubblag. Och en eventuell vinnare skulle stå på toppen av kullen efter matchen. Barcelona kan spurta ifrån och Real Madrid med knapphet passera katalanerna.

Det är ett Real Madrid som kommer till spel i årets kanske viktigaste batalj helt ur slag. De tappade 1-0 till 1-2 under slutminuterna i veckans Champions League-hemmamatch mot Manchester City, förlorade innan dess med uddamålet även mot Levante och det följde upp ett 1-1-kryss mot Celta Vigo. Idel katastrofala prestationer.

Barcelona har inte varit prickfria under samma period, men visar i alla fall uppåtgående form och 1-1 borta mot Napol i det första CL-mötet av två var fullt acceptabelt. Innan dess? Tre vunna efter varandra; 5-0 över Eibar, 2-1 över Getafe och Real Betis städades av med 3-2. Det är också tack vare dessa som de klättrat upp på positionen som serieledare.

Annons:

Galna odds – värdet på Barcelona

Vi kan inte alls förstå varför oddsen ser ut som så här inför matchen, med Real Madrid som klar favorit och med siffror runt 2,20 för det raka spelet på dem. Här borde det snarare kanske betraktas som femtio-femtio, “Marängernas” hemmaplansfördel till trots.

Real Madrid har nämligen sett urusla ut på sistone, tappat udden framåt och slarvat bakåt. Detta medan Barcelona trummat på; vunnit frekvent och spelat bra fotboll. I seriesammanhang är det facto fyra matcher i följd vunna.

När offensiven varit så pass avtrubbad saknas förstås en spelare som Eden Hazard, skadad, extra mycket. Utöver det är Marco Asensio också skadad och Rodrygo avstängd. För all del har även Barcelona ett flertal skador på tunga pjäser, men med skillnaden att de kunnat leverera vidare trots det – Ousmane Dembélé, Luis Suárez, Sergi Roberto och Arda Turan out. Jordi Alba tveksam.

Och som säkert bekant trivs Barcelona väl på Santiago Bernabéu – har vunnit de tre senaste inbördes mötena på arenan. Även från tidigare år har resultaten varit bra, så det handlar uppenbarligen inte bara om tillfälligheter.

Formen och i viss mån grundkapaciteten talar till Barcelonas fördel och siffror över trippla insatsen för det raka bortaspelet är löjligt bra betalt. 3,23 gånger smeten får vi hos spelbolaget Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – med svenska oddssättare!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak tvåa
Odds: 3,23
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, söndag 1/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: