Speltips Getafe Real Sociedad 29 juni 2020

Speltips inför Real Sociedad – Athletic Bilbao 9/2: Cupsuccé gånger två


I vår värld är det hemmalaget Real Sociedad som måste gälla som favoriter inför söndagens möte med Athletic Bilbao i La Liga. Vi rekar den 9 februari 2020.

  Spela Sociedad att vinna till oddset 2,15 hos casumo här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om den här veckan för såväl Real Soceidad som Athletic Bilbao, men att man slagit ut Real Madrid respektive FC Barcelona tidigare i veckan bör rimligen komma som en liten chock för den som av någon outgrundlig anledning inte hade koll på det tidigare.

För i ett svenskt perspektiv var det här någonting som gav stort eko. Det rörde sig om slutspelet i Copa del Rey – den kungliga spanska cupen – där Real Madrid alltså hade Real Sociedad på hemmaplan. Men trots hemmaplansfördel och en stark startelva kunde man inte stå emot Real Sociedad.

En spelare var den stora skillnaden mellan lagen – nämligen Alexander Isak. För det första stod han för två magiska mål, och därefter smällde han också till med en fin assist fram till det som blev 4-1. Till slut hamnade vi i ett 4-3-läge och det räckte alltså för att gästerna skulle ta sig vidare.

Nu var det inte fullt lika imponerande och övertygande när Athletic Club slog ut FC Barcelona, men att man klarade av att slå ut det som av många fortsatt anses vara världens bästa lag är alltid imponerande. 1-0 kom precis i slutminuterna och det måste man ge laget att det imponerar. Nu är Real Madrid, FC Barcelona och Atletico Madrid alla utslagna ur cupen redan i februari.

Annons:

Två formstarka lag

Det här gör rimligen att det är två formstarka lag som gör upp i den här matchen. Dels har vi ett Real Sociedad som imponerar med massa mål framåt, och sen har vi ett bortalag som fortsätter att vara stabila. Det är inte heller fy skam måste man säga.

Hemmalaget kommer till det här mötet utan Diego Llorente och Asier Illarramendi, men man har å andra sidan en stark startelva att sätta på banan. Låt oss se om Alexander Isak får förnyat förtroende, eller om man tänker röra om lite i laget för att belasta lagom.

I bortalaget har Oscar De Marcos varit borta länge, men vad som är riktigt relevant i det här skedet är att Inigo Martinez inte kan spela. Detta då han är avstängd, mot sin tidigare klubb dessutom. Bittert.

Real Sociedad att vinna spelas nu till 2,15 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad att vinna, rak etta
Odds: 2,15
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 14:00, söndag 9/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: