18 januari 2020 Real Madrid Sevilla Speltips

Speltips inför Real Valladolid – Real Madrid 26/1: Tung kvällsmatch

Det går inte att blunda för det favoritskap som råder inför matchen mellan Real Valladolid och Real Madrid i spanska La Liga.

Annons:

Sent på söndagskvällen är det dags för mötet mellan Real Valladolid och Real Madrid som kommer att avsluta, summera och sätta en vänlig liten punkt på den europeiska fotbollshelgen. Visst, det släntrar över med ett par måndagsmatcher men det här är den sista riktiga bataljen ute i Europa den här helgen.

Och vilken match det kan bli. För som ligatabellen i Spanien ser ut finns det inte utrymme för att tappa poäng för detta Real Madrid, som rimligen fortsatt har ambitionen att försöka gå för en ligatitel under Zinedine Zidane. Någonting annat vore väl förvånande.

Som läget ser ut nu ligger man tvåa och det är med FC Barcelona man kommer behöva gör upp om ligatiteln den höär säsongen också. Real Valladolid däremot parkerar på plats nummer 15 och trots att man är svårslagna – bara sex förluster på 18 matcher – så är man ett bottenlag. Det är också så att man har cirka hälften av poängskörden som Real Madrid har. Och då har inte ens halva säsongen spelats än.

Senast Real Madrid var på besök slutade matchen 1-4 till gästerna – och även fall vi inte tror på lika stora siffror tycker vi ändå att favoritskapet är tydligt.
Annons:

Lågt odds – men vi hugger

En fördel för hemmalaget inför den här matchen är att man kan formera i stort sett sitt bästa lag. Eller rent av det lag som tränaren hoppas på. Anledningen till det är att det inte finns några som helst avbräck inför matchen, sånär som på Stiven Plaza som inte riktigt är redo för spel igen. Vad det verkar.

Om man som mindre lag ska ha en rimlig chans att kunna rubba ett lag som Real Madrid är det förmodligen precis sådana förutsättningar som krävs. Men i ärlighetens namn, räcker det? Skillnaden mellan lagen torde ändå vara så pass stor kan man tycka.

Visst, i bortalaget är som bekant Eden Hazard inte spelklar och Daniel Carvajal är dessutom avstängd nu. Men som det ser ut nu kommer såväl Sergio Ramos och Gareth Bale att kunna spela trots sina skavanker. Det gör att bortalaget har ett otroligt starkt lag på banan.

Nu kan det låta lågt, men här har vi känslan av att skillnaden är för stor för att inte backa Real Madrid till 1,43 gånger såsen hos Unibet. Det här är en match som laget behöver vinna och som man vinner mer än tre av fyra gånger i våra ögon. Det gör att oddset är spelvärt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Madrid vinner
Odds:  1,43
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, söndag 26/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: