Speltips Valencia Sevilla 22 december

Speltips inför Valencia – Atlético Madrid 14/2: 3,10-taggare…

Inför hemmapubliken på Mestalla är det få som klarar av att besegra Valencia – och det kommer även Atlético Madrid, som visar upp svag form, få. Det bäddar för en smakrik 3,10-oddsare till bettingtips.

  Spela oavgjort till oddset 3,10 hos William Hill!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama och se Valencia – Atlético Madrid utan kostnad: Här läser du mer om hur!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

I skiktet bakom toppduon, Real Madrid och Barcelona som slåss om titeln, är det fantastiskt tajt i La Liga; kampen om Champions League- och Europa League-platserna. I denna är både, föga förvånande, Valencia samt Atlético Madrid inblandade.

Mer specifikt är Atlético Madrid på fjärdeplatsen, den sista som leder ut till CL-spel, och Valencia sjundeplacerade, alltså på död mark. Men, och det ska verkligen betonas – bara två poäng skiljer dem åt. Galet tätt! Nervkittlande!

Februari månad har hittills inte varit något för Valencia att minnas, i positiv bemärkelse; först med en förlust i och uttåg ur Copa del Rey efter match mot Granada och för snart en vecka sedan en bedrövlig 0-3-förlust borta mot Getafe. Nu har de fått ladda upp batterierna. Räcker det till en skräll – om det ens kan betraktas som en sådan – här mot Atlético Madrid?

Under loppet av en månad förlorade Atlético Madrid Supercupfinalen, åkte ur Copa del Rey och flera tapp i La Liga, som inneburit att titelhoppet släckts. 0-1-4 på dessa matcher. Enbart mål framåt.

Tillbaka i vinnartakter var de däremot förra veckan, Atlético, trots att insatsen mot Granada inte var någon höjdare. 1-0 slutade matchen. Anfallsspelet är det mest problematiska och då är det tungt att fortsatt vara svårt skadeskjutna på den fronten. João Felix helt out. Troligen också Diego Costa samt Álvaro Morata. Utöver det är Kieran Trippier skadad och Héctor Herrera osäker för spel.

Speciellt bra, rena motsatsen, ser det heller inte ut på frånvarofronten i Valencia. Cristiano Piccini, Manu Vallejo, Ezequiel Garay (skadade) och Alessandro Florenzi (avstängd) saknas. Därutöver är statusen kring Francis Coquelin, José Gayá samt Rodrigo Moreno tveksam.

Annons:

Krysset – ett lockande spel

Valencia är tillsammans med seriens toppduo de enda som ännu inte förlorat på hemmaplan i årets La Liga, 7-5-0 i resultatraden. Det är en styrka som måste tas i beaktning när man förhandsanalyserar matchen.

Annars är det dock ett normalt stabilt Atlético Madrid, men som har stora problem och inte minst i det offensiva, som kommer på besök till Mestalla. Även Valencia har dippat ihop; två raka förluster och senast 0-3 i baken mot Getafe. Addera på det en tung skadeproblematik hos båda parter.

När man ska försöka måla upp en potentiell matchbild i huvudet är tanken att det kan bli tillknäppt, mellan två just nu uddlösa lag utan självförtroende, och riktigt, riktigt jämnt. Med hänsyn till allt detta, men också hur svårspelade Valencia är hemma, känner vi oss lockade av att investera i ett kryss inför matchen.

Hos William Hill får vi 3,10 gånger det investerade kapitalet för precis det utfallet – helt klart ett värdespel. Där skickar vi in polletterna.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,10
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, fredag 14/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: