Streama Barcelona Huesca

Speltips inför Valencia – Barcelona 25/1: Underskatta inte hemmaplansfaktorn

Valencia på Mestalla är alltid en svår nöt att knäcka och det kommer de troligen bli för serieledande Barcelona också. En tajt tillställning som väntar?

Annons:

Annons: Streama matchen – kostnadsfritt: Ta del av mer information om hur – här! Regler & villkor tillämpas.

En knapp vinst, med b-laget, över blåbärsklubben UD Logroñés innebär fortsatt cupäventyr för Valencia, liksom fallet är för Barcelona efter att ett sista sekunden-mål från Antoine Griezmann mot Ibiza. Det är vad som hänt i veckan för bägge klubbar.

Annars kommer Valencia från en bedrövlig 1-4-förlust i bortamötet mot Mallorca i La Liga och det betyder nya orosmoln inför denna toppbatalj – mot ett av världens bästa fotbollslag. Kommer krävas en flera nivåer bättre insats för att komma undan med ett hyfsat resultat och kanske till och med skrälla.

Men det ska nämnas att Valencia hemma kontra borta är två vitt skilda maktfaktorer. På Mestalla har de det facto inte förlorat en enda av seriematcherna; vunnit fem och spelat fem oavgjorda. Bara nio insläppta mål på tio matcher.

Trots ett halvdant bortafacit – 4-3-3 – är det Barcelona som kommer till matchen som den solklara favoriten – om vi frågar oddssättarna hos de olika spelbolagen. Kan det vara lite missvisande, månne?

På toppen av kullen i serien är de dock fortfarande, katalanerna. Formen är sisådär. Målskillnaden, två plusmål, är det som håller jagande Real Madrid på efterkälken. Viktiga poäng på spel, med andra ord.

Annons:

Skräll- eller målspel

Två typer av spel får det att klia i fingarna inför lördagens match på Mestalla – de skrällinriktade samt underspelen på målmarknaden. Där finns ett antal alternativ att klippa till på. Vi riktar in oss på de första.

Att komma till Mestalla är en mardröm för vilken motståndare som helst; 5-5-0 har Valencia i resultatraden och på dessa är blott nio mål insläppta. Fantastiskt stabila och med hänsyn till hemmastyrkan väger den katastrofala insatsen mot Mallorca, borta, betydligt mindre än den annars hade kunnat i analysen.

Och det är inget formtoppat Barcelona, som saknar bland andra Luis Suárez, som kommer på besök. Ser vi till hemmamötet mot Granada senast dröjde det framåt slutkvarten innan nollan spräcktes, då med en man mer på planen, och siffrorna stannade också vid 1-0. Hack i maskineriet. Observera att laget har halvdana 4-3-3 på resande fot i årets La Liga.

Delad pott? Skräll på gång? Valencia +1,0 mål (asian handicap) tas till 1,79 gånger pengarna hos Bethard. Då återfår vi insatsen om de skulle förlora med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Valencia +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 25/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: