Streama Real Madrid Elche

Speltips Leganes – Real Madrid 19/7: Ta sitt ansvar

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Madrid är färdigkokade mästare, men kommer troligen att ta sitt ansvar mot bottenlaget Leganes den 19 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det återstår inte mer än en enda omgång att spela av den spanska ligan, och redan nu kan vi konstatera att det alltså blir huvudstadsklubben Real Madrid som återigen blir mästare. Det är inte direkt första gången som Real Madrid står som slutsegrare.

Men faktum är att Zinedine Zidane har förmått sitt lag att göra en fantastisk säsong – inte minst sett till de knepiga förutsättningarna. När det har behövts som allra mest har man steppat upp ett par steg, och prestationerna efter omstarten sticker ut ordentligt.

Det gör att man redan med en omgång kvar kunde säkra ligatiteln, och att avståndet ner till antagonisterna FC Barcelona nu är så pass stort att det inte går att hämta ikapp på en omgång.

Spelarna firade förmodligen en del efter torsdagens vinst, som innebar att titeln var hemma, men med tanke på vad som komma skall gäller det att bibehålla fokus.

Dels måste man visa respekt i den sista omgången och vinna mot Leganes, och dels väntar snart returmöte med Manchester City i Champions League. Det är dock två veckor bort och vi får väl se hur man tänker träna och belasta spelarna till dess.

Leganes måste vinna

Real Madrid har på pappret inte mycket att spela för, men då är läget verkligt väsensskilt i hemmalaget Leganes som har desto mer kriga om. Just nu ligger laget på nedflyttningsplats och behöver en stark vinst här för att kunna ta sig upp på säker mark.

Celta Vigo är bara en poäng före i tabellen, och med tanke på att man har en stark målskillnad kommer det inte gå att gå förbi med bara en poäng mot Real Madrid.

Med andra ord måste Leganes, som faktiskt har god form och tre raka matcher utan poängtapp, inte bara ta poäng utan alltså vinna hemma mot mästarna. Är det ens möjligt?

Vi litar blint på att Real Madrid tar sitt ansvar här. Real Madrid vinner spelas till 2,05 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 2,052
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, söndag 19 juli
TV: 
Stream: