Speltips Elche Atletico Madrid

Speltips Levante – Atletico Madrid 23/6: Formtopp

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid har rest sig på sju och ser nu att vara på gång igen. Därför gäller man som klara favoriter inför mötet med Levante i La Liga den 23 juni 2020.

  Rygga vårt spel från coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen tvekan om att Atletico Madrid är lite av en besvikelse sett över hela den här säsongen, och som så många gånger förr kan man provoceras lite av att det är ett lag som inte får ut sina enorma kapacitet över tid.

Atletico Madrid har i sina bästa stunder ett spelsätt som gör att inget lag i världen kan slå dem på en bra dag – i princip. Men dessa riktigt bra dagar är lite för få, och kommer bara i vissa sammanhang.

Den senaste gången vi fick se Atletico Madrid i detta slag var mot Liverpool i Champions League då man alltså slog ut fjolårsmästarna på bortaplan, genom en urstark insats och en helt otrolig match. Taktiken som Atletico Madrid kunde lägga sig an med i den matchen fungerar dock inte hemma i serielunken.

Det är också förklaringen till att Atletico Madrid nu har försatt sig själva i en situation där man inte är säkra på en Europaplats till nästa säsong – men där det plötsligt har sett lite bättre ut efter omstarten.

Det är väl ganska uppenbart att Atletico Madrid har allt som krävs för att vara ett lag som tar det här hela vägen in i mål – och i augusti ska det dessutom avgöras Champions League under ett par intensiva veckor. Vi kan inte räkna med något annat än att Atletico Madrid kommer till Lissabon där allt ska avgöras med en formtopp. Det känns som att det är det som Diego Simone förbereder redan nu.

Atletico Madrid är bättre

Atletico Madrid har efter omstarten tagit två vinster och ett kryss, borta mot Athletic Bilbao. Det är alltså en urstark start för Atletico Madrid, som dessutom hållit två raka nollor nu på slutet. Då vet man att Atletico Madrid är på gång.

Levante då? Jo, man är också obesegrade efter omstarten och har alltså undvikit förlust mot både Valencia och Sevilla. Det är ett lovande tecken.

I tabellen finns man med som en liten outsider, men det är lite för långt upp till Europaplatser för deras del. Däremot kan det här bli en säsong stabilt i mitten och det får man beteckna som mer än godkänt för det här laget.

Atletico Madrid är dock väsentligt bättre och vi tror att man styr den här tillställningen på det sätt som bara Atletico Madrid kan.

Under 2,5 mål spelas till 1,79 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,79
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30, tisdag 23/6
TV: 
Stream: