11 februari 2019 Alavés Levante Speltips

Speltips Levante – Real Betis 29/12: Högt odds

Levante kan fortsätta sin fina hemmasvit medan Betis har chansen att haka på i toppen lite under tisdagskvällen.

Båda lagen ser nog sin chans att plocka poäng i den här matchen mellan två mittenlag i ligan. Levante har inte haft en särskilt stark inledning på säsongen och har haft problem med att omvandla likaresultaten till vinster såhär långt. De ligger i dagsläget endast en poäng över nedflyttningsplatserna tillsammans med tre andra lag. Real Betis ligger bättre till på en niondeplats men har knappast varit stabila såhär långt och varvar vinster och förluster i ligan.

Det ska nämnas att Levante har ett starkt hemmafacit såhär långt och är obesegrade i sina fem senaste hemmamatcher, utav dessa är de två senaste matcherna dessutom vinster mot Getafe och Real Sociedad, vilket lyft dem i tabellen. De har troligtvis goda chanser att fortsätta den starka hemmatrenden mot Real Betis under tisdagskvällen.

De grönrandiga har i sin tur förlorat fyra av sina fem senaste bortamatcher, det ska dock sägas att två av dessa matcher var mot Barcelona och Atlético Madrid. Men icke desto mindre går det att utläsa en trend här och Levante bör nog ses som favoriter trots att de halkat efter i tabellen hittills under säsongen. Vinner de här så kan de fortsätta klättra på allvar.

Levantes hemmaform blir nog avgörande

Både Oscar Duarte och Tono är tillbaka efter att ha suttit isolerade på grund av COVID-19, men ingen av dem borde vara aktuella för en startplats mot Real Betis. Bortsett från det är Enis Bardhi, José Campaña och Sergio Postigo alla skadade och borta från spel. Särskilt José Campaña får ses som ett avbräck här.

Goda nyheter för Betis är att både Emerson och Guido Rodríguez är tillbaka från sina avstängningar och hoppar direkt in i startelvan mot Levante. På skadelistan hittar vi Sergio Canales och William Carvalho samtidigt som Marc Bartra är tveksam till spel.

Skadeläget gagnar nog varken det ena eller det andra laget och kommer med all förmodan inte att vara den avgörande faktorn. Snarare är trenderna på hemma- och bortaplan för respektive lag det mest intressanta som tittade på tidigare då båda lagen i övrigt är ganska jämna. Vi spelar därmed på att Levante fortsätter sin fina hemmatrend och sätter en rak etta som spel för 2.55 hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Levante vinner
Odds: 2,55
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:30, tisdag 29 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: