Streama Sevilla Barcelona

Speltips Mallorca – Barcelona 13/6: Leo Messi och hans kamrater tillbaka

Estadi de Son Moix är inte den enklaste av arenor att besöka i La Liga, men när Barcelona – fullt uppladdade – kommer dit för att besöka Mallorca ska det inte vara mycket till snack om saken, tror vi.

  Rygga vårt speltips hos 888sport- till bästa odds!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream! Se matchen hos Unibet – och få 600 kronor att spela för när du sätter in en hundralapp. Regler & villkor tillämpas.

Tätt matchande framöver

Mycket återstår fortfarande av årets La Liga och det kommer hålla på över en månad framåt, med 11 omgångar att avverka på dessa. Med andra ord blir det tätt matchande för klubbarna, och det kan vi fotbolls- och spelfantaster bara njuta av.

Det är botten mot toppen i det spanska fotbollsfinrummet. Ett Mallorca som är tredjejumbo, alltså på en av de platser som innebär att man flyttas ner i seriesystemet, men har blott en pinne upp ovanför strecket och det är således en nervkittlande slutspurt av serien som väntar. Flera aktörer inblandade.

Lika spännande är det i toppen av tabellen, där det precis som väntat handlar just om Barcelona samt Real Madrid. Katalanerna är strax före, men ett ynka tapp, redan i denna match, kan innebära att serieledningen tappas till ärkerivalerna. Varit jämnt strå hela säsongen och förväntas vara dito in i det sista.

Bortsett från en skadad Ousmane Dembele och en avstängd Clement Lenglet ser det bra ut på truppfronten för Barcelona, som i alla fall kan ställa ut den snudd på bästa möjliga startelvan. Inte heller mycket nytt på tapeten för Mallorca.

Utvilade och uppladdade – Barcelona vinner

Mallorca på hemma- kontra bortaplan är två vitt skilda saker. Här på Estadi de Son Moix har de ställt till det för flera större pjäser och är alltid svårspelade. Då riskerar förstås mycket av den styrkan att försvinna när supportrarna kommer saknas på arenan. Den tolfte spelaren.

Man ska inte underskatta Mallora eller överskatta Barcelona, men med de katalanska spelarna fullt utvilade och uppladdade blir de svårstoppade tror vi. Till en start kan det här uppehållet säkerligen vara fördelaktigt för de större klubbarna – att publikfaktorn inte spelar in, och att spelarna är utvilade.

När Real Madrid ska hållas på avstånd tror vi att Leo Messi och hans kamrater ser till att inkassera en säker trea – och vi spelar således Barcelona -1,5 mål (asian handicap) till oddset 1,81 hos 888sport. Spelet sitter då om de vinner med två bollar eller fler.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: 888sport
Spelstopp: 22:00, lördag 13/6
TV: 
Stream: