Speltips Inter Sassuolo

Speltips Napoli – Inter 13/6: Coppa Italia-retur

Spelbolagen menar vi har hamnat fullkomligt på fel fot i deras värdering av cupsemifinalreturen mellan Napoli och Inter i Coppa Italia. Läs vårt speltips inför matchen – låt oss spela tälja en hacka tillsammans!

  Rygga vårt speltips hos bethard – till högsta odds!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter över tre månader är det fart på den italienska klubbfotbollen, först med dessa Coppa Italia-returer och inom kort med resterande del av Serie A. Fotbolls-Europa lever – och vi njuter!

Vill du se matchen – helt utan kostnad? Öppna då ett konto hos Unibet, via denna länk, och få dessutom en välkomstbonus om 500% – 500 kronor.

Napoli urstarka före uppehållet

Det var ingen supertajming för Napoli på det plötsliga uppehållet som kom. Misären från slutet av 2019 blev till ett 2020 där man bara steppat upp och steppat upp. De har nu 5-1-0 i formraden, eller 7-1-1 över längre tid; har bättrat på deras position i Serie A, har ena foten i cupfinalen och stod upp väl mot Barcelona i det första Champions League-slutspelsmötet av två.

Hit, till returen, kommer de med en 1-0-ledning från San Siro efter att Fabián Ruiz smällt dit matchens första och enda mål kort in i den andra halvleken. En arbetsinsats att hålla undan och en välspelad match över det stora hela. Nu återstår det att se huruvida formen är konserverad eller ej.

Inter har haft ett mycket bra spelår, men dessvärre med en nedåtpekande spiral; tre av de fem avslutande matcherna förlorades, bland annat den omvända med detta. Övriga två under denna period kom i Europa League, mot bulgariska Ludogorets. Nu har de fått chansen till att ladda upp batterierna – och hoppas kunna vända på steken här.

Enormt spelvärde

De leder med 1-0 och kan bevaka mer medan pressen är på Inter, som alltså på bortaplan måste skruva upp risknivån; bli mer framåtlutade, vilket rimligen kan straffa sig mot ett så pass bra motstånd som Napoli det facto är.

Att inte spela inför publik på Stadio San Paolo kan möjligen minska hemmaplansfördelen en del, men knappast neutralisera den totalt.

Formkurvorna som lagen visade upp före uppehållet pekade åt vitt skilda håll och även om det nu passerat tre månader, får man ändå värdera in de prestationerna i det hela också. Napoli är på frammarsch och cupens betydelse när det fortfarande ser mörkt ut i Serie A växer förstås.

Spelbolagen presenterar Inter som knappa oddsfavoriter i matchen specifikt såhär på förhand – något vi påstår vara helt missvisande.

Vårt speltips blir därför Napoli +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till 1,70 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Napoli +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, lördag 13/6
TV: 
Stream: