Speltips Elche Atletico Madrid

Speltips Osasuna – Atletico Madrid 17/6: Ångestmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid är i stort behov av tre poäng borta mot Osasuna när lagen gör upp onsdagen den 17 juni 2020 i spanska La Liga.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt hos UnibetFå 500 kronor extra att spela för när du sätter in en hundralapp. Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Att det här är en speciell säsong råder det ingen tvekan om, och i nuläget är det inte helt enkelt att se vilket lag som kommer att gynnas av rådande förutsättningar. Men låt oss konstatera att det inte är en nackdel att ha rutin i sitt lag, med många etablerade spelare som varit i kniviga situationer förr.

Det är en av sakerna som talar för Atletico Madrid i det här utsatta läget som klubben har hamnat i. Efter en svag inledning på säsongen är Atletico Madrid i en prekär situation när det gäller att knipa en Europaplats – men det återstår än mycket kvar att spela om.

Just nu återstår nämligen tio omgångar och på den tiden ska Atletico Madrid rimligen hinna klättra en hel del i tabellen, och därigenom ta sig upp på en plats som kan ge Champions League nästa säsong.

Inför matchen borta mot Osasuna har Atletico Madrid faktiskt bara en poäng upp till Champions League-platsen, och inte mer än fem poäng (med en match mindre spelad i det fallet) till tredjeplatsen. Det går alltså att rädda den här säsongen, med råge, fortfarande för Atletico Madrid.

Det ska också sägas att Atletico Madrid inte öppnade säsongen på bästa sätt efter återstarten, eftersom man misslyckades med att slå Athletic Bilbao på bortaplan. Men det är å andra sidan ingen match man kan begära att laget vinner.

Atletico Madrid är bättre

Atletico Madrid tappade alltså poäng i omstarten, och Osasuna gjorde precis samma sak. Men i deras fall måste man säga att resultatet så här i efterhand kan räknas som väsentligt bättre, sett till förutsättningar och förväntningar.

Osasuna spelade nämligen borta mot topplaget Real Sociedad, men fick med sig 1-1 och en poäng hem. Det får man säga är ett bra resultat.

Ser vi till tabellen harvar man omkring i mitten och även om det finns en liten chans att gå upp till en Europaplats känns det inte som en realistisk målsättning. Här handlar det snarare om att cementera sin plats i mitten, och helt undvika den där luriga bottenstriden.

Atletico Madrid har vunnit sina tre senaste matcher mot Osasuna, och här tror vi att laget kommer ta hand om tillställning ganska omgående för att inte riskera poängtapp.

Atletico Madrid vinner spelas till 1,91 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,91
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00. onsdag 17/6
TV: 
Stream: