Speltips Athletic Bilbao Atletico Madrid 14 juni 2020

Speltips Osasuna – Atletico Madrid 31/10: Viktiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid och Osasuna kan hänga på i toppen av La Liga med hjälp av en trepoängare lördagen den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för spansk ligafotboll en lördagkväll och på förhand har vi goda förhoppningar om att mötet mellan Osasuna och Atletico Madrid ska bli någonting utöver det vanliga.

Atletico Madrid har fyra (!) raka vinster mot Osasuna i ligasammanhang och förra säsongen vann man motsvarande möte med hela 0-5. Dessutom har man inte släppt in något mål på de fem senaste mötena och den senaste gången som Osasuna tog poäng mot Atletico Madrid var alltså 2014. Det kan tyckas lite märkligt då det egentligen var där och då som Atletico Madrid var som allra bäst. Men vi kan konstatera att klubbarna inte varit riktigt på samma nivå sista åren heller.

Om vi ser till säsongsinledningen har den inte varit som något av lagen hade hoppats allra mest på, men vi kan också konstatera att Osasuna egentligen har imponerat mer, då sett till förväntningar och förutsättningar.

Det är trots allt ett lag som på sex omgångar skrapat ihop tio poäng, som har tre raka matcher utan förlust och som bara har släppt in fyra mål hittills. Det ger en sjundeplats i tabellen.

Atletico Madrid släpar lite med bara fem spelade matcher, och sin vana trogen är man oerhört svåra att göra mål på. Endast ett insläppt vittnar om en alldeles förträfflig inledning på säsongen defensivt sett.

Målspel i La Liga

Osasuna är inte ett lag med samma namnkunniga lag som exempelvis lördagens motståndare, men det är fortfarande ett bra fotbollslag vi har att göra med här. Dessvärre saknar man ett gäng viktiga spelare inför den här matchen.

Chimy Avila, Darko Brasanac, Brandor, Jonathan Calleri och Aridane Hernandez står alla utanför matchtruppen inför lördagen. Ante Budimir står som ett osäkert kort och jag räknar inte med att han finns med i truppen.

Man kan inte blunda för att det på Atletico Madrids skadelista återfinns ett par riktigt tunga namn och bra fotbollsspelare. Det säger sig själv att man blir ett sämre fotbollslag om man inte har med sig anfallaren Diego Costa, försvararen Sime Vrsaljko och den alltid hårt arbetande Yannick Carrasco.

Mer glädjande är att Saul Niguez nu närmar sig comeback igen efter sina problem, även om Lucas Torreira har gjort det ganska bra i hans frånvaro. Den ettrige mittfältaren är inlånad från Arsenal, i samband med att man släppte Thomas Partey på en permanent övergång i motsatt riktning, och borde kunna passa bra in i Diego Simeones bygge med tiden.

Under 2,5 mål spelas till 1.58 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,58
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 31 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: