Speltips Real Betis Granada 15 juni 2020

Speltips Real Betis – Granada 15/6: Dubbla insatsen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Hemma-/bortaplansfaktorn är förstås att värdera in i analysen, men vi finner det ändå lite chockerande hur stort favoritskap som Real Betis får axla inför kvällens match mot Granada i den spanska förstaligan.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream: Läs mer här!

Spansk kvällsmatch

Estadio Benito Villamarín är den sena kvällens anhalt i Spanien och det är en oviss match, som vi har höga förväntningar på, som väntar.

Den form som Granada visade upp efter kalenderårsskiftet har varit fantastisk och inte heller uppehållet verkar ha satt stopp för deras frammarsch – direkt efter dito värjdes Getafe undan med 2-1. Nu är klubben faktiskt med i diskussionen om Europaplatserna, även om de fortfarande arbetar ur viss uppförsbacke.

Sätta stopp för dem ska Real Betis försöka. Och de är faktiskt presenterade som klara favoriter på förhand och det är sannolikt för att hemma-/bortaplansfördelen värderas stort. Betis har nämligen 7-3-4 hemma och Granada 3-3-8 borta. Det är värt att ta i beaktning inför matchen.

Men Real Betis måste också hämta andan på kort tid sedan förra veckans derbyförlust mot Sevilla, 0-2, där de inte alls kom upp i nivå. Klubben återfinns i den hopplösa mittensmeten av tabellen och hade förstås önskat att få ut mer av spelåret. Det kan vi slå fast redan nu, när de har tio matcher kvar att avverka.

På skadefronten hittas vi Betis Juanmi, Javi García samt Sidnei medan Granada har Neyder Lozano, Quini, Álex Martínez, Ángel Montoro och eventuellt Maxime Gonalons out.

Värdet på Granada

Vi har förstås all respekt för Real Betis hemmastyrka och värderar in i analysen de problem som Granada haft på resande fot.

Men när det ses som femtio-femtio att hemmalaget ska vinna matchen eller ej, då ser vi hellre åt andra hållet för spelvärdet. Granada är i klart bättre form, har varit bra ända sedan årsskiftet och nu inte förlorat på sex raka matcher; 4-2-0 i resultatraden.

Länge hade Granada problem med Getafe, som är femma i serien, senast – men en stark slutspurt, från den andra halvan av andra halvlek, vändes 0-1 till 2-1. Styrkebesked! Och mersmak nu?

Granada +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – spelas till 1,96 x insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Granada +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Bet365
Spelstopp: 22:00, måndag 15/6
TV: 
Stream: