Streama Real Madrid Elche

Speltips Real Madrid – Cadiz 17/10: Stabil vinst

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Madrid gäller som klar favorit inför matchen hemma mot Cadiz i La Liga lördagen den 17 oktober 2020. Vi rekar såklart med odds.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är kanske ingen supertrend att ha med sig, men vi kan konstatera att Real Madrid på sina tre försök under 2000-talet vunnit alla matcher mot Cadiz. Det rör sig om två vinster 05/06 när laget senast var uppe, och det rör sig om en fem år gammal stabil cupvinst.

Det är med andra ord inte konstigt att spelbolagen har Real Madrid som enorma favoriter inför matchen. Det vore rent av konstigt annars. Dessutom har Real Madrid en form som säger att man vunnit 13 av sina 15 senaste matcher i La Liga generellt. Det känns alltså som att man har hittat det vinnande receptet, konceptet och allt vad det heter.

Real Madrid har inlett säsongen med tre vinster och ett kryss, en god defensiv och en ganska stabil insatspalett rakt över. Det sprudlar inte än, men det behöver det inte heller göra.

Cadiz är lite av säsongens utropstecken med två vinster, varav en tung borta mot Athletic Bilbao, men det är mot Real Madrid som man verkligen får bekänna färg. Då tror jag att nykomlingarna har precis ingenting att sätta emot i längden.

Vi rekar Real Madrid

Eden Hazard har under inledningen på den här säsongen inte kunnat spela några matcher för Real Madrid, och det är många som får dåliga vibbar kring belgaren. Förra säsongen blev allt annat än lyckad för stjärnan, som hade stora problem med skador och som när han väl var redo att spela inte levde upp till förväntningarna.

Det är ingen enkel situation som han har satt sig i, men Thibaut Courtois var ute medialt och försvarade sin landsman häromdagen. Det finns en höjd i Eden Hazard som vi inte har fått sett än, men vi kan väl konstatera att det inte är ett tapp för Real Madrid att han inte kan spela här. Daniel Carvajal och Alvaro Odriozola kommer inte heller till spel, medan Mariano och Eder Militao närmar sig comeback.

I bortalaget är Carlos Akapo tillbaka i laget efter sin avstängning senast. Det är även anfallaren Alvaro Negredo. Vi kan konstatera att det är två spelare som behövs för att kunna ta poäng mot Real Madrid. Däremot får man klara sig utan Iza och Luismi Quezda. Det är mindre bra.

Real Madrid -1,5 spelas till 1,70 gånger såsen hos bet365. Det här ska man helt enkelt städa av. Så är det bara.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5
Odds: 1,70
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 17 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: