Streama Real Madrid Elche

Speltips Real Madrid – Eibar 14/6: Målspel

Guldet är i sikte för Real Madrid, som för att ta hem La Liga måste vinna matcher av den här karaktären. Motståndet står Eibar för på Estadio Alfredo Di Stéfano i den spanska huvudstaden, varifrån vi levererar ett speltips från målmarknaden.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av La Liga: Se matchen utan kostnad och få en välkomstbonus – 500% extra, upp till 500 kronor – att spela för. Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Guldjakten fortsätter

Mycket av fokus på Real Madrid under spelåret har varit de tappen som åkts på i matcher de gällt som storfavoriter inför och sådana kommer man fortsättningsvis inte ha råd med. Guldkampen lever de dock i allra högsta grad kvar i; enbart två pinnar upp till serieledande rivalen Barcelona.

Observera dock att katalanerna spelar redan under lördagen, varpå förutsättningarna kan komma att förändras. Vid bästa möjliga scenario kan till och med serieledningen övertas.

Chansen må vara liten, men för Eibar måste varenda poängmöjlighet tas på största möjliga allvar – och de vet om att Real Madrid tenderat att svaja förut. Klubben hittas två platser ovanför det röda tabellområdet, med två pinnar ner till dito. Bottenstriden ser onekligen ut att bli en nagelbitare in i det sista.

Indisponibla för Eibar inför matchen är Gonzalo Escalante, avstängd, samt skadade Iván Ramis. Real Madrid har fått glädjande besked i att Eden Hazard är tillbaka i speldugligt skick och han väntas skapa toppdou med Karim Benzema. Missar matchen gör Nacho samt Luka Jovic.

Potential för mål

Tillbaka från uppehållet, på hemmaplan, och vi räknar med ett Real Madrid som kommer kliva på framåt med all kraft de har. Nu också stärkta av Eden Hazards närvaro. Gott tillskott, med vassare offensiv spets.

Bakåt i banan har vi desto svårare att lita fullt ut på Real Madrid, vars enda hållna nolla på de sju senaste matcherna faktiskt kom i El Clásico, mot Barcelona. Detta mot ett Eibar som svajade före uppehållet; inte var helt ofarliga framåt, men katastrofala bakåt. De har fem raka matcher med minst tre baljor.

Det omvända mötet parterna emellan, som spelades i vintras, vann Real Madrid med 4-0 och sex raka inbördes möten har passerat den klassiska 2,5-målslinan.

Öppna dörrar i Madrid? Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre – är värt en slant till oddset 1,86 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:30, söndag 14/6
TV: 
Stream: