Streama Real Madrid Elche

Speltips Real Madrid – Getafe 2/7: Guldrycket

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Madrid har chansen att rycka ordentligt i striden om ligatiteln, om man vinner hemma mot Getafe torsdagen den 2 juli 2020 i La Liga.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Läs mer: Såhär streamar du matchen – utan kostnad!

Det är full fart som nu gäller i den spanska fotbollen, och det är minsann ingen dålig spänning som vi bjuds på i flera delar av tabellen. Som vanligt i slutskedet av säsonger gäller det att dela upp tabellen i lite olika interna stridigheter.

Här kan man välja att fokusera på flera olika delar, men längst upp är det som vanligt FC Barcelona och Real Madrid som är huvudkandidaterna. Som läget ser ut nu är det bara dessa två lag som kommer att kunna vinna guldet. Det gör att det blir ett riktigt upplopp nu – med spänning i varje omgång.

FC Barcelona snubblade till på tisdagskvällen och tappade poäng mot Atletico Madrid i en synnerligen märklig historia – med inte mindre än tre straffar. Det gör att laget nu har en poäng upp till Real Madrid. Det som är rikligt farligt för deras del är att Real Madrid dessutom har en match mindre spelad.

Hängmatchen är den som nu spelas mot Getafe och allt som krävs är en vinst i det här low key-derbyt som ofta går under radarn. Getafe är däremot en svår motståndare, och inte minst den här säsongen har man i stunder visat sina färdigheter.

För som läget är nu har Getafe en reell chans på att knipa en plats till Champions League, då man med en match mindre spelad har fem poäng upp till Sevilla. Det kan alltså bli en riktigt tung säsong för deras del – på ett bra sätt.


Missar Real verkligen chansen?

Real Madrid har på senare år varit väldigt överlägsna mot Getafe, och även om det här är ett lag som har vuxit in i kostymen är det fortfarande en tydlig klasskillnad mellan lagen. Det märks i match efter match. Den senaste gången som Getafe vann mot Real Madrid var sommaren 2012. Därefter har Real Madrid alltså vunnit samtliga matcher – utom en.

Vi upprepar: ALLA MATCHER förutom en. Det är ett vansinnigt starkt facit. På hemmaplan har Real Madrid inte tappat poäng mot Getafe sedan 2008.

Det här är en faktor man måste ha med sig och ett tydligt bevis på att Getafe inte riktigt har haft, och förmodligen inte har, vad som krävs för att göra sina röster hörda på allvar.

Därför kommer vi återigen att spela ett spel på hemmalaget.

Real Madrid att vinna mot noll spelas till 2,12 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner mot noll
Odds: 2,12
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, torsdag 2/7
TV: 
Stream: