Streama Real Madrid Elche

Speltips Real Madrid – Villarreal 16/7: Dags att fira guldet

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Madrid behöver bara vinna hemma mot Villarreal för att guldet ska vara säkrat i La Liga. Mötet spelas den 16 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det har som många vet varit en lite udda säsong i den internationella fotbollsvärlden – och många ligor har blivit lite krampaktiga så här på slutet när man har startat om fotbollen efter en längre tids ledighet och uppehåll.

La Liga har dock haft fördelen av att inte ha fullt så många matcher kvar att spela som i exempelvis Italien – och framför allt har man lagt sig an med ett spelschema av det tätare slaget.

Det har gjort att de lag som har lyckats pricka någon form av toppform så här precis på slutet också har kunnat öka sitt poängintag markant på kort tid. Där har serieledande Real Madrid varit helt fantastiska – och det är också därför som man nu sitter i förarsätet inför avslutningen.

FC Barcelona tappade bland annat poäng mot Atletico Madrid i en galen match, och det är bland annat den som gör att man nu har fått ge bort hela initiativet. Real Madrid leder med fyra poäng med två omgångar kvar att spela, och det innebär för den som är lite halvsnabb på matematik att man bara behöver en trepoängare till för att vara klara mästare i Spanien.

Här ska sägas att Real Madrid om ett par veckor ska spela Champions League, så för deras del handlar det om att konservera formen så gott det går hela vägen in i mål på den här långa, speciella säsongen.

Kan Villarreal stå emot?

För motståndet i det som kan bli den avgörande guldmatchen står i för sig ett svårspelat motstånd i form av Villarreal, ett lag som hela säsongen varit med i fighten om Europaplatsen och som med två omgångar kvar har en reell chans att faktiskt knipa en plats i Europa League.

Drömmen om Champions League är släckt och död, men att avsluta säsongen med att nå Europa League vore trots allt en okej bedrift. Det är en förutsättning för att kunna hålla sig attraktiva för nya spelare.

Real Madrid har vunnit nio (!) raka matcher och har alltså inte förlorat eller tappat poäng sedan omgång 28 i La Liga. Nu är vi framme vid omgång 37. Villarreal har haft ganska god form av uppehållet, men föll tungt hemma mot Real Sociedad senast. Det gör att vi plötsligt anar en liten dipp, eller åtminstone ingen nödvändig topp, i formen på slutet.

Real Madrid – 1 (asian) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsvinst.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1 (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, torsdag 16 juli
TV: 
Stream: