Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Real Sociedad – Atletico Madrid 22/12: Inget trendbrott

Real Sociedad har inte tagit en trepoängare på en hel månad. Kan man få till ett trendbrott hemma mot Atletico Madrid i La Liga?

Det är åter dags för mitt-i-veckan-fotboll från den spanska högstaligan och matcherna som står på tisdagsschemat är verkligen inte så pjåkiga. Ett möte som sticker ut på förhand spelas mellan Real Sociedad och Atletico Madrid.

Real Sociedad såg ut som det givna succélaget under inledningen på säsongen, men nu har man många, många matcher i följd utan trepoängare. Den senaste trepoängaren man inkasserade i ligaspelet var för nästan fem veckor sedan och med det har man tappat mark.

Tack vare den galna inledningen på säsongen hade Real Sociedad dock ett litet gap neråt och har bara halkat ner till tredjeplatsen, men en förlust mot Atletico Madrid här skulle innebära att man får ge upp titeldrömmarna helt. Skulle jag tro. Om det ens finns några sådana, realistiska, drömmar i och kring Real Sociedad.

Atletico Madrid då? Jo, man smyger med utan att för den sakens skulle imponera så där väldans mycket. Men i sina bästa stunder ser man sylvassa ut, och med ett delvis nytt lagbygge som börjar hitta varandra kommer man bara att bli bättre och bättre.

Fördel bortalaget

Real Sociedad har en resultatkurva som pekar i helt fel riktning och att det i läget spela hemma mot Atletico Madrid, som trots allt toppar tabellen, känns inte som det allra mest lämpliga motståndet. Det här kan med andra ord bli en dyrköpt, tung historia för hemmalaget. Det är min absoluta känsla.

Det man ska ha med sig är att Real Sociedad dessutom har enorma problem med skador för närvarande och det är dessutom tunga, potentiella nyckelspelare, som inte kan spela matchen denna tisdagskväll. Adnan Januzaj, David Silva, Aritz Elustondo och Luca Sangalli är alla borträknade på förhand.

Men det slutar inte där för hemmalaget, vars lista med lite mer tveksamma spelare är ännu längre. Jag räknar inte med speltid för Miguel Angel Moya eller Asier Illarramendi denna sida nyår. Däremot kan man hoppas på Mikel Oyarzabal, Asier Illarramendi och Joseba Aldua inom kort. Tre minst sagt vettiga fotbollsspelare.

Atletico Madrid får tillbaka Diego Costa och kanske kan anfallaren, som så många gånger förr, hitta toppformen ganska snabbt. Det är lite av en superpower som han har. I helgen blev det mål direkt och känslan är att han kan få viktig speltid här igen. Jose Gimenez, Hector Herrera och Joao Felix ser dock ut att behöva stå över här.

Atletico Madrid draw no bet spelas till 1,68 gånger såsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid draw no bet
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:00, tisdag 22 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: