Speltips Real Sociedad Granada 10 juli 2020

Speltips Real Sociedad – Granada 10/7: Favoritposition

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Hemma-/bortaplansfaktorn är av stor betydelse när Real Sociedad och Granada möter varandra under fredagskvällen – och vi presenterar er en 1,80-oddsare till speltips från Anoeta.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer om hur här!

Efter en urusel omstart är Champions League-drömmen släckt och nu får Alexander Isak och hans Real Sociedad istället ställa in siktet på att överhuvudtaget ta en plats ut i Europa. Det ska de ha alla möjligheter till, sett till hur det ser ut i tabellen inför deras fyra avslutningsmatcher, samt att det finns tendenser till att vindarna håller på att vända.

Ett kryss och fyra förluster inledde man med när seriefotbollen återstartade – för att nu ha funnit någon typ av form; 2-1-vinsten över Espanyol bröt mardrömssviten och senast fick Real Sociedad 1-1 när Levante besöktes. Och målet? Det stod Alexander Isak för! Får chansen från start på nytt?

Granada har varit ett av spelårets stora utropstecken och fortsätter spela bra fotboll, om än med en viss reaktion och nu hittas de i mittenskiktet av serien. Europa kan det alltjämt bli på tal om, men vi ställer oss tveksamma till om de håller ända in i kaklet. Om inte till följd av en bristande grundkapacitet, kanske bredden i truppen? En bit från optimalt baserat på hur tätt matchandet är.

Grundkapaciteten skiljer sig åt – nu märks det

Känslan är att Granada håller på att tappa det – en reaktion som man mer eller mindre bara väntat på – och då kommer de få bekymmer med ett Real Sociedad som har steppat upp avsevärt den senaste veckan.

Först kom 2-1-vinsten över Espanyol och mot Levante, ett fullt acceptabelt kryss borta, kunde det ha blivit mer.

Nu spelas matchen på Anoeta, där Real Sociedad är erkänt tuffa att handskas med. Granada har i deras tur vunnit så få som fyra bortamatcher av 18 möjliga. Gästerna borde därutöver få det svårare att handskas med det tajta spelschemat.

Coolbet sticker ut lite på favoritspelen och vi klipper med glädje till på den raka ettan till 1,80 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner, rak etta
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, fredag 10/7 2020
TV: 
Stream: