Speltips Real Sociedad Granada 10 juli 2020

Speltips Real Sociedad – Huesca 25/10: Favoriten håller

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Sociedad har inlett La Liga-säsongen starkt medan nykomlingen Huesca har kryssat sig fram och visat sig vara svårslagna. Här finns det dock anledning att tro att de senare kommer få det tufft.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Alexander Isak svarade för ett imponerande inhopp i senaste ligaomgången mot Real Betis. Fortfarande är han mållös men han ordnade en straff och spelade fram till 3-0-målet som också blev slutresultatet.

Därmed har man vunnit tre av sina fyra senaste ligamatcher med just 3-0 och totalt har man spelat ihop elva poäng efter sex matcher. Även målskillnaden på tio gjorda mål och endast två insläppta vittnar om en mycket fin säsongsinledningen för San Sebastian-laget.

I torsdags gick man också in i Europa Leagues gruppspel där kroatiska Rijeka stod för motståndet. Isak var åter i startelvan men den gryende form vi såg i senaste ligamatchen lyst återigen med sin frånvaro. Med nöd och näppe lyckades man ändå vinna matchen med 1-0 efter att inhopparen Jon Bautista avgjort i den 93:e minuten.

Den lilla klubben Huesca vann Segunda Division förra säsongen och har under säsongsinledningen visat sig vara väldigt svårslagna. Men poängmässigt har det ändå inte givit någon vidare utdelning. Efter sex spelade matcher står man på fem poäng som inhämtats i de fem oavgjorda matcher man spelat.

Enda förlusten kom i nykomlingsmötet mot Cadiz och fortfarande har inte lyckats ta sin första seger. Senast spelade man 2-2 hemma mot Valladolid och i de två matcherna dessförinnan blev det mållöst mot både Atletico Madrid och Elche.

Huesca har Okazaki, Pedro Lopez och Antonio Valera på skadelistan medan Real Sociedad fortsatt lär sakna kvintetten Zubeldia, Illarramendi, Sangalli, Zaldua och Merquelanz.

Real Sociedad har en växel till

Imanol Alguacils Real Sociedad är ett offensivt inriktat lag men till den här säsongen tycks man ha förbättrat sin defensiv då det kanske är i den delen av spelet som man framförallt har övertygat så här långt.

Till det här mötet kommer man med tre raka hållna nollar och totalt endast två insläppta mål på sju spelade tävlingsmatcher. Med den defensiva stabiliteten har man lagt en grund som ser väldigt lovande ut.

Offensivt har man dock inte briljerat på samma sätt och det finns betydligt att mer att ta av – men trots det har man ändå gjort 3 mål i 3 av sina 4 senaste ligamatcher.

Huesca har, med sina förutsättningar, gjort det väldigt bra så här långt men poängutdelningen är ändå totalt sett skral. Senast lyckades man vända 0-2 till 2-2 mot Valladolid och med tanke på det var nog känslan ganska god efter den matchen. Men de är i behov av att börja vinna matcher och den stressen har sällan någon positiv inverkan på ett fotbollslag.

Real Sociedad imponerade inte mot Rijeka i torsdags och det är en bortamatch som potentiellt kan försämra lagets chanser till den här matchen men med tanke på den kvalitet som finns i truppen är detta likväl en match som Sociedad ska vinna.

Hemmalaget har hittat en defensiv trygghet och chanserna till att hålla sin fjärde raka nolla måste bedömas som goda. Offensivt har de mer att ge och det tror jag att man kommer att bevisa i den här matchen. Spelet blir således att Real Sociedad vinner med mer än ett måls marginal med pengarna tillbaka vid uddamålsvinst.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad -1 (asian handicap)
Odds: 2.15
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, söndag 25 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: