Speltips Getafe Real Sociedad 29 juni 2020

Speltips Real Sociedad – Osasuna 14/6: Alexander Isak i fokus

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Sociedad är tillbaka i fullt slag och nu är det dags för den spanska fotbollen att köra igång igen när Osasuna väntar den 14 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av La Liga: Se matchen och få därutöver en välkomstbonus om 500% – 500 kronor att spela för hos Unibet. Regler & villkor tillämpas för bonusen.

Det är dags för spansk fotboll igen och hela den spanska fotbollshelgen åker vidare på söndagen när bland andra Real Sociedad ska kliva in i handlingarna. För motståndet står inga andra än Osasuna.

Det är naturligt att vårt fokus hamnar en hel del på Real Sociedad inför den här matchen, inte minst för att man har den svenske talangen Alexander Isak som en av sina viktigaste spelare. Ur vårt perspektiv adderar det någonting.

Rimligen borde också Alexander Isak vara en av spelarna som orkar spela flest matcher under det intensiva spelschemat, eftersom han är ung, fräsch och i väldigt bra form generellt sett.

Real Sociedad på det hela taget är dock ett starkt lag och kommer att försöka avsluta säsongen på liknande sätt som man har spelat hittills. Innan uppehållet vann Real Sociedad nämligen mot Eibar, och hade generellt sett en stark trend med sex vinster på sina sju sista matcher.

Real Sociedad är hetare

Med tiotalet omgångar kvar att spela har Real Sociedad stora chanser att nå Europaspelet, och just nu ligger laget på en plats till Champions League inför nästa säsong. För att bibehålla platsen behöver man köra vidare på det höga poängsnitt man har haft hittills.

Real Sociedad har med sina 45 mål varit ett offensivt lag från början, och hemma mot Osasuna kan vi inte tänka oss något annat än att man kör vidare på det spåret.

Osasuna är placerade elva i ligan, men har egentligen inte så mycket att spela för. Med elva omgångar kvar kan det hända mycket, men bufferten neråt ska vara stor, och att man ska klättra särskilt mycket uppåt ser vi som direkt osannolikt faktiskt.

Därför riktar vi in oss på ett spel som backar hemmalaget Real Sociedad.

Real Sociedad vinner spelas till 1,75 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, söndag 14/6
TV: 
Stream: