Speltips Osasuna Barcelona

Speltips Sevilla – Barcelona 19/6: Utsökt kvällsmatch toppat med utsökt spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Kan Sevilla sätta stopp för Barcelonas jakt på La Liga-titeln när storklubbarna möter varandra på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán? Det ställer vi oss starkt tveksamma till – och favoritprofetiorna ser lockande ut.

  Rygga vårt speltips hos coolbet – till bästa odds!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Unibet streamar matchen. Läs mer här!

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán – alltid en tuff bortamatch

Nu fortsätter Barcelonas jakt på guldet och det efter att ha värjt undan tabelljumbon Leganés med 2-0 på Camp Nou senast– en stabil insats, utan att det på något vis var med briljans. Ett längre uppehåll riskerar att sätta sina spår och det kan dröja innan det normala tempot sitter.

En flera nivåer svårare batalj väntar när de nu ska besöka Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán – en arena som man, liksom flera andra storklubbar i världen, haft stora bekymmer på. Dock en relativt stark inbördes fördel, ska nämnas samt understrykas.

Sevilla, på tredjeplatsen, åkte på en käftsmäll när de släppte in 1-1-målet – också matchens sista – i slutminuterna mot Levante förra veckan och blir därmed satta under hårdare press när det handlar om att säkra CL-spel till nästa år. Resultaten i toppmatcherna har inte hållit den nivå som krävs för att ta nästa steg – och den omvända matchen med denna är ett praktexempel på det; 0-4 i baken på Camp Nou i oktober förra året.

Barcelona sviker inte

2-0 hemma mot Real Betis och 1-1 borta mot Levante. Det är absolut ett fullt acceptabelt utfall sedan omstarten för Sevilla, men detta utan att de sett alldeles prickfria ut i spelet och det kommer de behöva för att undvika förlora mot Barcelona. Krävs alltid en topprestation – utan att det ens behöver räcka.

Lyckas de fälla krokben för katalanerna? Icke, tror vi.

Barcelona har 6-0 på två matcher sedan omstarten och ser fantastiskt stabila ut, vilket stärker dem inför seriens slutspurt. De väntar ett svårt schema de närmsta veckorna och det här är bara en av de tuffa matcherna. Om de finner samma trygghet i försvarsspelet, så ska det räcka till att vinna när det finns en sådan individuell klass i det offensiva.

Fyra mål mot noll slutade det på Camp Nou. Tätare blir det troligen nu, men där vi ändå tror att de tre pinnarna hamnar hos gästerna.

1,97 gånger såsen betalar den raka tvåan hos Coolbet och det tar vi direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak tvåa
Odds: 1,97
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, fredag 19/6
TV: 
Stream: