Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips Sevilla – Eibar 6/7: Grymt fina hemmaodds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är vitt skilda världar för Sevilla och Eibar, den ena kämpandes för Champions League och den andra för nytt kontrakt. Just det förväntar vi oss prägla matchbilden och sedermera resultatet som helhet. Utöver speltips hittar ni odds samt stream inför matchen via oss.

  Rygga vårt speltips hos hajper!

Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer om hur här!

Toppen möter botten

Den spanska toppfotbollen i La Liga bjuder på två måndagsmatcher, hängmatcherna i omgång 34, och den övriga står Levante samt Real Sociedad för, drygt ett par timmar före avspark från Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Omstarten i serien ser ut att ha räddat Eibar och deras kontrakt i divisionen – och det är bara att höja på hatten för det. Två vunna, två kryss och två förluster är ett facit som med fem matcher kvar, fyra för konkurrenterna i samma tabellskikt, innebär att de har sex pinnhål ner till bottentrion. Mycket talar således för att det kommer gå vägen.

Vad som eventuellt talar emot det är plattmatchen senast, där man föll med 0-2 hemma mot Osasuna. Förhoppningarna efter att ha vunnit dubbla matcher dessförinnan var uppskruvade, så det är klart att den matchen blev till en besvikelse.

Sevilla har en drömmöjlighet till att ta ett jättekliv mot nästa års Champions League-gruppspel och detta efter att Villarreal, på femteplatsen och precis bakom, förlorade helgens match mot Barcelona – och om Sevilla skulle ta en trea i afton, då har de plötsligt ett försprång om sex poäng och därutöver känn på Atlético Madrid ovanför.

Jules Koundé är avstängd och saknas för Sevilla, tillsammans med långtidsskadade Sébastien Corchia. Gästerna har Iván Ramis skadad och Anaitz Arbilla osäker för spel.


Allt talar för Sevilla

Vid ett par tillfällen efter uppehållet har Sevilla slarvat till det lite smått och därmed tappat i matcher de normalt inte borde i. Dock kvarstår fakta att de inte förlorat en enda av de sex spelade, däribland borta mot Villarreal och hemma mot Barcelona. Ändå sett bra ut över det stora hela.

Och prestationen senast, förra veckans match mot Leganés, var på alla sätt och vis ett lyckopiller för supportrarna. Försvarsspelet satt som en smäck, Óliver Torres antecknades för två baljor och vinstsiffrorna skrevs 3-0.

Kommer man upp i samma nivå nu, då ska även Eibar besegras. Troligen också med bekväma siffror.

Eibar fick alltså ett lyft efter uppehållet och kontraktet ser ut att ros i hamn – men insatsen senast mot Osasuna var under all kritik. Hemmaplan och 0-2. Uddlöst och med en del slarv inblandat i flera sekvenser. Med en sådan prestation i ryggen, då räcker de inte till…

Vi spelar Sevilla med -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två bollar – till 2,29 gånger pengarna hos spelbolaget Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper – Få 100 kronor i bonus, utan insättning!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,29
Bolag: Hajper
Spelstopp: 22:00, måndag 6/7
TV: 
Stream: