Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Sevilla – Mallorca 12/7: Kaffe, kaka – fjärde raka

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Hoppet lever ännu för Mallorca! Men räcker de till i bortamötet mot Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán? Ytterst tveksamt, menar vi.

  Rygga vårt speltips hos bet365!

Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Åtta matcher och fortfarande förlustfria. Det är Sevillas stärkande statistik inför seriens tre avslutande matcher och vid händelse av en vinst nu, samt minst en pinne på de två resterande matcherna, är det klart – att de blir en del av kommande säsongs Champions League. Det är nära, nära nu!

Och formkurvan pekar bara fortsatt uppåt, då de kommer hit med tre segrar i följd; mot Leganés, Eivar samt Athletic Bilbao. Fjärde raka nu? Av oddsen och allt i övrigt att döma ska möjligheterna till detta vara stora. Den raka ettan står, när speltipset var skrivet samt publicerat, i odds runt 1,40 hos de flesta bookmakers.

Däremot är det ett Mallorca som kommer till spel rejält stärkta. Detta efter att ha vunnit två av deras tre senaste matcher – 5-1 över Celta Vigo och 2-0 över Levante, båda på hemmaplan. Däremellan kom en 0-3-förlust i samband med besöket till Wanda Metropolitano, där Atlético Madrid stod för motståndet.

Nu har hoppet om nytt kontrakt återupplivats, men det kommer krävas mycket i såväl prestationer, resultat som flyt. Redan här måste siktet ställas in på tre friska pinnar.

Bortaspelet förskräckligt – Mallorca tas ner på jorden

Mallorca måste fortsätta vara desperata och i en så här pass tuff bortamatch kan det stå sig dyrt. Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán är en mardröm för vilket lag som helst.

Dessutom är det känt och enkelt att fastslå av statistiken hur tunna Mallorca är på resande fot. I årets La Liga har de 1-2-14 i den kolumnen. 14 förluster av 17 möjliga! Då talar försvinnande lite för att de ska räcka till här.

Sevilla har steppat upp, vunnit tre raka och inte förlorat på 14 totalt. Nu kan CL-spel nästintill helt säkras. Vår profetia är att de vinner, och det klart!

Vårt speltips blir därför Sevilla -1,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet – till 1,96 x insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Bet365
Spelstopp: 22:00, söndag 12/7 2020
TV: 
Stream: