Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Sevilla – Real Betis 11/6: La Liga är tillbaka!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Dagen är här – spanska La Liga är tillbaka! Och det är inte vilken match som helst vi kickstartar med, utan ett av landets mest ärofyllda derbyn; Sevilladerbyt mellan Sevilla och Real Betis. Ta del av vårt speltips, luta er tillbaka i soffan och framförallt – njut!

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av La Liga: Se matchen och få därutöver en välkomstbonus om 500% – 500 kronor att spela för hos Unibet. Regler & villkor tillämpas för bonusen.

Tre månader senare – La Liga tillbaka!

Mer än tre månader har passerat sedan La Liga pausades och nu är den liga som av många betraktas som världens bästa tillbaka. Hela 11 omgångar återstår, så det blir mycket skoj att se fram emot den närmsta tiden. Vad passar då inte bättre att kickstarta det hela med ett superderby, om än inför tomma läktare?

Sevilla kan absolut vara tillfredsställda över vad de hittills åstadkommit i årets Primera División och var en bra bit in i det hela uppe och nosade på toppen – för att titelstriden nu, precis som väntat, handlar om Barcelona samt Real Madrid.

Klubben hittas dock på en fin tredjeplats och målet är att stanna kvar i åtminstone topp fyra, för att sedermera få spela Champions League nästa år. Tätt är det, strax bakom hittas Real Sociedad, Getafe samt Atlético Madrid – alla inom en radie på två pinnar.

Inte lika nöjda kan Real Betis, som återfinns i det hopplösa mittenskiktet av serien, vara. De har erkänt höga höjder, men dessvärre ofta fallit lika djupt och hamnat i värre svackor under perioder. En sådan var de också i före uppehållet, innan avslutsmatchen hemma mot Real Madrid – en match de faktiskt vann med 2-1. Kommer krävas en liknande prestation nu, ja, om det ska bli på tal om poäng.

För Sevilla saknas avstängde Nemanja Gudelj medan Lucas Ocampos är ett osäkert kort. Gästerna har enbart Juanmi out, skadelistad.

Goda målmöjligheter

Derbyn i allmänhet tenderar att bjuda på hård kamp snarare än skönspel – kan bli mindre målrika och öppna på så sätt. När dessa två möter varandra är det emellertid inte sanningen. Det omvända mötet med detta vann Sevilla med 2-1 och fem av de sex senaste har innehållit minst tre baljor totalt.

Nu spelas matchen dessutom inför publik, varpå det i viss mån blir mer likt en serielunksfajt snarare än just det – ett derby.

Det som skulle kunna tala emot det hela är eventuellt problem med tempot efter ett långt uppehåll, men förutsättningarna nedkokade ser vi ändå att det mesta talar för en förhållandevis öppen, underhållande och målrik historia.

Sevilla är i behov av en trea och kommer jaga densamma. Real Betis kan spela avslappnat i den mån som är möjligt i ett derby och brukar dessutom vara inblandade i målrika matcher. Deras totala matchsnitt är på 3,0.

Hos Bet365 får vi 1,92 gånger smeten för överspelet på 2,5-målslinan och det tar vi med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,92
Bolag: Bet365
Spelstopp: 22:00, torsdag 11/6
TV: 
Stream: