Speltips Osasuna Sevilla

Speltips Sevilla – Valladolid 26/6: Favoritspelet synas

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fredagskvällen avslutas bäst med fotboll från spanska La Liga, där Sevilla och Real Valladolid ska mäta krafterna med varandra. Planen från vår sida är dela ett speltips som ska dubbla den investerade pengen.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama La Liga utan kostnad! Läs mer om hur – här.

Sevilla med tre raka kryss

Att Sevilla känner pressen underifrån är omöjligt att bortse från. Planen är att komma ut i Europa. Och en av de platser, alltså i toppkvartetten, innehar de just nu – men med lag som Getafe, Villarreal och Real Sociedad flåsandes bakom.

Pressen har vuxit till följd av tre raka kryss sedan efter 2-0-vinsten över rivalen Real Betis – och då blir det svårt att inte tappa mark när konkurrenterna vinner matcher. Däremot har det funnits mycket positivt att hämta ur matcherna och baserat på vilka de ställts mot – Levante, Barcelona och Villarreal – är det utfallet fullt acceptabelt.

Real Valladolid hittar vi en bra bit nedåt i tabellen, om än med ett förhållandevis bekvämt glapp till de absoluta bottenplatserna. Där borde faran vara närmast icke-existerande såvida de lyckas spela in några bra resultat under seriens avslutande fas.

Hyfsat har det också sett ut efter uppehållet, där det blivit en vunnen, två kryss och en förlust efter uppehållet. Senast fick de 1-1 hemma mot Europaaktuella Getafe. Det kan de vara mycket tillfreds över.

Real Valladolid får bekänna färg

Gästerna gnetar på fint och kan känna sig nöjda över vad de presterat efter uppehållet, men att de ska räcka till poäng på Estadio Ramón Sánchez har vi svårt att se hända. De har roterat klart mindre än Sevilla, vars trupp är klart mycket bredare, i deras startelvor och det kan mycket väl bli på tal om trötta ben snart.

Sevilla ser trots allt bra ut och är svåra att handskas med på hemmaplan. Bortsett från krysset borta mot Levante har de förmått att lösa fina resultat och när nivån på motståndet sänks avsevärt nu borde de också kunna ta hem hela potten.

Ett småpressat Sevilla ska, menar vi, alltså lösa det här och vi spelar dem med -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de vinner med ”uddamålet” och hel vinst vid större siffror än så – till 2,03 gånger insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,03
Bolag: Bet365
Spelstopp: 22:00, fredag 26/6
TV: 
Stream: