Speltips Valencia Levante 12 juni 2020

Speltips Valencia – Levante 12/6: Derby toppat med höjdarspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den spanska fotbollen har precis omstartat och superbataljerna avverkar varandra på löpande band. En av två fredagsmatcher är ”Derby del Turia” – alltså Valencia mot Levante på Mestalla. Här tror vi stenhårt på hemmafavoriten.

  Rygga vårt speltips hos coolbet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama La Liga gratis: Läs mer här! Du kan dessutom erhålla en välkomstbonus på 500% extra att spela för. Regler och villkor tillämpas.

Derby inför tomma läktare

Ett derby med karaktär och djup rivalitet. Ett sådant spelas förstås helst inför fullsatta läktare, sång och fest – men även utan dito blir det en nervkittlande kamp. Det är helt enkelt vad vi får vänja oss med en tid framöver, till följd av världssituationen och den pågående pandemin.

Om man bortser från den heder och ära som står på spel, är det också tunga poäng i potten. Valencia är en av de klubbar bakom toppduon bestående av Barcelona samt Real Madrid som slåss om återstående två Champions League-biljetter – och från den sjundeplats som parkeras på har de fyra pinnar dit. Har inte råd att tappa särskilt mycket under seriens sista del.

Levante står, i alla fall just nu, relativt tryggt i mittenskiktet av tabellen. Däremot finns det fortfarande en teoretisk, och viss mån praktisk, risk att faktiskt dras in i bottenstriden – även om det ska en hel del till. En kortare radda av starka resultat kan säkra kontraktet teorin. Kan en sådan svit påbörjas redan nu?

De vinner matchen – till bra odds

Derbymatcher medför alltid viss extra ovisshet då det finns ytterligare aspekter att ta hänsyn till, däribland anspänningen. Kanske är det fortfarande lite så även inför tomma läktare, men det är klart att tempen riskerar sjunka något.

På Mestalla har det riktats kritik mot klubben från olika supporterfalanger – något de alltså slipper nu. Kanske är det här bästa möjliga situation för Valencia? Lugn och ro. I alla fall för tillfället.

Precis som innan uppehållet finns det en del avbräck i Valencia, men det är inte mycket nytt på tapeten. De har dessa till trots kunnat prestera. Avstängningen på Geoffrey Kondogbia ska de kunna hantera utan större bekymmer.

När Valencia har hemmaplan, jagar Champions League-plats och är uppladdade ser vi dem som klara favoriter mot ett tunnare Levante och det raka spelet till oddset 1,77 blir vårt speltips inför matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Valencia vinner, rak etta
Odds: 1,77
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, fredag 12/6
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.