Speltips Valencia Levante 12 juni 2020

Speltips Valencia – Osasuna 21/6: Bra odds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Valencia har mycket kvar att spela om och tar gärna tre poäng hemma mot Osasuna i La Liga söndagen den 21 juni 2020. Det tar vi fasta på.

  Rygga vårt spel hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt! Läs mer om hur här.

Det finns fortfarande nio omgångar kvar att spela av den spanska ligan, men vi kan konstatera att det som nu väntar är att lagen går in i det avgörande skedet för säsongen. Det är resultaten nu som ligger till grund för hela tabellen slutar, och då såklart hur det ser ut inför nästa säsong.

Det är inte bara en klok idé att försöka avsluta året på ett bra sätt för att ge sig själva en boost inför fortsättningen och framtiden, utan det kan också ha faktiskt effekter som Europaplatser.

Det är precis den målbilden som det klassiska laget Valencia nu har med avslutningen på säsongen, eftersom man i skrivande stund har chansen att knipa åtminstone en kvalplats. Det är 27 poäng kvar att spela om och då hinner mycket hända.

Valencia ligger just nu som lag nummer åtta i tabellen och har fyra poäng upp till Getafe på sjätteplatsen, och faktiskt samma poäng upp till Real Sociedad en poäng längre upp. Det är med andra ord ingen omöjlighet att ta sig upp dit.

För många fotbollsälskare som följer den internationella cupfotbollen är Valencia ett lag som på ett eller annat sätt hör hemma i de sammanhangen, och det är en självbild som klubben och supportrarna såklart delar inom Valencia.

Valencia vinner enkelt

Så vad är det då som väntar Valencia den här söndagen? Jo, på hemmaplan ska man ta sig an Osasuna och även om man inte får hjälp av publiken måste Valencia gälla som klara favoriter på förhand. Det går inte att säga något annat.

Osasuna hade det ruskigt tungt i omstarten av ligan och föll med hela 5-0 hemma mot Atletico Madrid, en tung förlust som gav eko. Det gör att laget nu kan sluta drömma om Europaplatserna helt, och för deras del handlar säsongen nu mest om att försöka etablera tro inför nästa år. Det ska inte vara någon fara längre ner i tabellen heller.

Valencia förlorade visserligen i höstas borta mot Osasuna, men nu räknar vi iskallt med att det är dags att ta revansch.

Valencia vinner spelas till 1,93 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Valencia vinner
Odds: 1,93
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30, söndag 21/6
TV: 
Stream: