17 september 2019 Dortmund Barcelona Speltips

Speltips Villarreal – FC Barcelona 5/7: Press direkt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Barcelona ligger nu ett gäng poäng bakom rivalerna Real Madrid och måste vinna mot Villarreal i La Liga den 5 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det ser ut som att dödsstöten kan ha kommit redan i den förra omgången, men för FC Barcelona gäller det nu att med alla till buds stående medel hålla sitt huvud över vattenytan, och hålla säsongen vid liv.

Det var klantigt, eller vad man nu ska använda sig av för ord för att beskriva skådespelet mot Atletico Madrid, att tappa poäng senast då det gav Real Madrid läge att rycka i tabellen. Och det såg Zinedine Zidanes lag till att göra.

Nu är det fyra poäng upp till rivalerna i toppen och då återstår det fem omgångar att spela. Det är på inget sätt kört, men vi kan lugnt konstatera att fler poängtapp finns det inte utrymme för. Det vågar vi nästan ta och lova.

Villarreal som nu står för motståndet är ingen enkel nöt att knäcka, och för deras del lever drömmen om Champions League. Det är tre poäng – en vinst med andra ord – upp till den platsen. Men det gäller också att bevaka Europaplatsen från ett gäng jagande lag precis bakom. Svindlande med andra ord.

När lagen spelade mot varandra på Camp Nou vann FC Barcelona en tät historia med 2-1. Det gör att vi tror på en tät match här också.

Vilka spelare saknas?

Lionel Messi är utan tvekan den bästa målskytten och viktigaste spelaren för FC Barcelona, och formen han har visat på slutet bådar gott. Med sitt straffmål senast kom han upp i 700 mål totalt i sin seniorkarriär och den här säsongen har han gjort 22 på 28 matcher i La Liga. Fullt dugligt. Men nu finns också Luis Suarez tillbaka i laget, någonting som har adderat ytterligare spets till offensiven. Den behövs.

I hemmalaget finns det inte samma höjd, men Gerard Moreno har ändå gjort 15 mål så här långt. Det får man säga är starkt i ett lag av deras kaliber. Det är också en spelare som blir oerhört viktig för laget med sitt målsnitt på 0,48 mål per match.

Däremot ska sägas att Ramiro Funes Mori och ramiro Guerra inte kan spela för hemmalaget, och i bortalaget är Ousmane Dembele, Frenkie de Jong och den franske mittbacken Samuel Umtiti utanför matchtruppen med skador. Däremot är Sergi Roberto tillbaka i laget efter sin skada.

Villarreal +1 (asian) spelas till 1,60 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal +1 (asian)
Odds: 1,60
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, söndag 5 juli
TV: 
Stream: