5 januari 2020 Real Sociedad Villarreal Speltips

Speltips Villarreal – Mallorca 16/6: Klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Villarreal är det bättre laget, men Mallorca måste vinna när lagen spelar mot varandra tisdagen den 16 juni 2020 i La Liga.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt hos UnibetFå 500 kronor extra att spela för när du sätter in en hundralapp. Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Det är åter dags för spansk ligafotboll, och den långa helgomgången sträcker sig vidare in på den här veckan. Nu kommer man inte att stanna för att vila i princip någon dag.

Om vi ser till tabellen är det här en väsentligt viktigare match för bortalaget Mallorca, som med tio omgångar kvar att spela har så mycket kvar att slåss för. Det är nytt kontrakt som hägrar, men just nu ligger man alltså på nedflyttningsplats, men bara med en poäng upp till säker mark.

Men i det här skedet kan det gå snabbt, och för att inte riskera att tappa ytterligare mark behöver man göra resultat snarast. I omstarten senast föll man med klara 0-4 hemma mot FC Barcelona, men det är inte där och då man ska ta sina poäng. Det är det nog ingen som förväntar heller.

Villarreal har häng på en Europaplats och kan mycket väl knipa en om man fortsätter så bra som man var under delar av hösten. Nu senast slog man dessutom bottenlaget Celta Vigo med 1-0 i en stark insats.

Villarreal är hetare

Som bekant är det inte direkt två av hela den här ligans allra mest breda trupper som nu gör upp, och det innebär också att avbräcken har en lite större inverkan än i andra matcher. : Därför ska vi noga gå igenom hur läget ser ut i respektive lag.

Villarreal kommer till matchen med många av sina bästa spelare, och inte minst Ruben Pena är tillbaka från avstängning. Men glädjen var kortvarig och Vicente Iborra kommer i stället att sitta på läktaren med en avstängning på sig. Ramiro Guerra är borta från spel, vilket även Ramiro Funes Mori är. Bruno Soriano närmar sig sakta men säkert spel. Men det lär inte bli just här.

I bortalaget finns inte alls samma djup i bredden, och eventuella avbräck spelar en ännu större roll i det fallet. Daniel Rodriquez kommer inte spela matchen då han är avstängd, men dessutom är Leonardo Koutris och Lumos Agbenyenu borta med skador. I övrigt ska truppen vara den starkast möjliga och det ska till ett par viktiga vägskäl för att bestämma exakt startelva.

Här tror vi helt enkelt att Villarreal är för heta för bortalaget. Villarreal vinner spelas till 1,56 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner
Odds: 1,56
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30, tisdag 16/6
TV: 
Stream: