9 februari 2019 Atlético Madrid Real Madrid Speltips

Speltips Villarreal – Real Madrid 21/11: Jämnt möte

Spelbolagen är övertygade om att Real Madrid får det tufft borta mot Villarreal lördagen den 21 november 2020 i La Liga.

Villarreal - Real Madrid

La Liga
Spela här!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det går att säga en hel del om den säsongsinledning som varit i spanska La Liga, men att påstå att den följer logikens ramar och är enkel att förstå vore att ljuga. Det är dock otroligt spännande med en säsong där alla lag ser ut att kunna slå alla.

I slutändan misstänker jag att det blir FC Barcelona och Real Madrid i toppen trots allt, men nu ser vi ett par lag verkligen ta för sig.

Villarreal gör det bra och kommer till den här matchen mot Real Madrid med bra slagläge. Efter nio spelade matcher man snittat två poäng per match och tar därmed hand om andraplatsen i tabellen. Nu möter man ett lag som man brukar ha det ganska enkelt mot, eller enkelt och enkelt, ett lag som man åtminstone brukar kunna göra resultat mot. 2-2 har varit gångbart när Villarreal varit hemmalag och faktiskt suttit i tre raka hemmamöten med Real Madrid.

Real Madrid har haft en krampaktig inledning på säsongen, men är bara en poäng efter serieledningen om man vinner här. Det är alltså ingen fara på taket. Det är egentligen främst i Champions League som man har sett skakiga ut, men nu har man kunnat vända på den trenden något på slutet.

1×2-spel i La Liga

Villarreal har varit ett av säsongens stora utropstecken inte bara i den spanska fotbollen utan förmodligen i hela fotbollens Europa. Det har i för sig varit en säsong där flera lite mindre klubbar har kunnat utmana och runt om i de europeiska ligorna ser vi faktiskt lite oväntade serieledare. Det är alltså ett tydligt mönster och ingen slump.

Men med det sagt ska vi fokusera på Villarreal här, ett lag som kan mönstra en stark startelva och som har haft fördelen av att faktiskt kunna formera just den startelvan i merparten av sina matcher. Det är som bekant en stor fördel att kunna göra det och inte bara klippa, klistra, limma och allt möjligt för att få ihop laget.

När man nu spelar en av årets svåraste matcher saknar man dock Alberto Moreno, samtidigt som Jaume Costa och Juan Foyth står som osäkra kort på förhand.

Men med det sagt känner jag att tappen av Eden Hazard, Federico Valverde och Eder Militao (inget större tapp just den här spelaren) är tyngre. Samtidigt finns det vissa frågetecken kring Sergio Ramos, Karim Benzema och Alvaro Odriozola.

X (oavgjort) spelas till otroliga 3,90 gånger insatsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16.15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: