5 januari 2020 Real Sociedad Villarreal Speltips

Speltips Villarreal – Real Sociedad 13/7: Alexander Isak?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Frågan är om den svenske stjärnan Alexander Isak får starta eller inte när Real Sociedad spelar borta mot Villarreal den 13 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Den spanska ligafotbollen åker vidare och måndagsmötet mellan Villarreal och Real Sociedad sticker minsann ut ordentligt inför måndagens matcher.

Det här ä nämligen en match som verkligen betyder någonting för båda lagen, och som kan bli underhållande om man bara ser själva matchens 90 minuter i ett vakuum. Bänka dig i tv-soffan.

Villarreal ligger just nu på Europaplats, och har sex poäng ner till Real Sociedad som drömmer om samma plats. En vinst för bortalaget här kommer att räcka långt för att väcka liv i det här inför de två sista omgångarna.

Men det är också så att Real Sociedad verkligen, verkligen måste vinna här.

En bortavinst

Villarreal har en helt otrolig skadelista inför den här matchen – och som om det inte vore nog med det kommer man också att behöva klara sig utan inte mindre än tre spelare som är avstängda. Det rör sig om Gerard Moreno, Vicente iborra och Mariano Barbosa. Om vi lägger till skadorna på Ramiro Guerra, Ramiro Funes Mori och Carlos Bacca förstår ni nog att det här inte är optimala förutsättningar.

Allra sist måste vi nämna anfallaren Paco Alcacer som är en riktig målspruta, men som är osäker till spel här. Med tanke på det täta spelschemat kanske man vilar honom också, men å andra sidan finns det så många avbräck redan att man kanske måste spela med honom.

Real Sociedad må också ha många spelare borta, men det är fortsatt ett väsentligt starkare lag. Luca Sangalli, Ander Guevara, Asier Illarramendi, Adnan Januzaj, Jon Bautista och Joseba Zaldua kommer inte till spel.

Real Sociedad draw no bet spelas till 2,45 gånger såsen hos Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos Hajper!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad draw no bet
Odds: 2,45
Bolag: Hajper
Spelstopp: 19:30, måndag 13 juli
TV: 
Stream: