Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Villarreal – Sevilla 22/6: Viktiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Europaplatserna är det absolut viktigaste för både Villarreal och Sevilla i slutet av säsongen, och nu möts lagen måndagen den 22 juni 2020.

  Rygga vårt spel från coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är spansk ligafotboll för hela slanten just nu, och det innebär att det spelas matcher värda att se nästan dagligen. Det är också som så att man i Spanien valt att sprida ut det hela på olika matchtider för att alla ska kunna se alla matcher.

Det är vi som älskar både fotboll och betting väldigt tacksamma för, eftersom det innebär långa fotbollskvällar hemma i tv-soffan.

Det finns ett möte som verkligen sticker ut den här måndagen, och det spelas mellan topplagen Villarreal och Sevilla. Det är inte lagen som kommer att slåss om titeln, men det är lag som har en reell chans att nå Europaplats.

För Sevilla är det tvunget att nå Europaspel för att säsongen ska ses som lyckad, medan Villarreal är en av många outsiders som vill studsa upp där uppe. Som det ser ut just nu kan det här bli en säsong som slutar med att båda lagen tar sig vidare till europeiskt cupspel med tiden.

Full fart framåt

Villarreal har i skrivande stund samma poäng som Real Sociedad, som i sin tur har den sista platsen till Europa just nu. Det innebär också att chanserna om att nå Europaplats är väldigt goda, och bara en poäng längre upp finns femteplatsen som hägrar.

Det är dessutom inte mer än fem poäng upp till CL-platsen, där vi hittar Sevilla i dagsläget. Tabelltoppen är, vid sidan om de två giganterna längst upp, alltså väldigt jämn och kommer förmodligen så vara hela vägen in i mål.

Villarreal har två raka vinster mot Sevilla och vet hur man ska slå det här laget. Nu är formen också god med tre raka vinster sedan omstarten. Detta samtidigt som Sevilla inte vunnit på sina sista matcher.

Under 2,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, måndag 22/6
TV: 
Stream: