8 september 2019 Finland Italien Speltips

Speltips Bosnien – Italien 18/11: Coronamöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är massor av coronasmitta i båda lagen inför mötet mellan Bosnien och Italien onsdagen den 18 november 2020 i UEFA Nations League.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas..

Det må vara deppiga tider med coronasmittan som nu sprids som en löpeld runt om i Europa igen, men man ska trots detta spela klart matcherna enligt planerna. Det är UEFA Nations League som nu gäller i november och här är det en omgång kvar att spela.

Det känns lite som en formalitet nu när Bosnien och Italien ska städa av den sista omgången. Det man ska ha med sig är att det här är två lag som har stor smitta i sina trupper, och som har fått stuva om en del i lagen för att kunna spela matchen i fråga.

Det är också en viktig match för Italien, som troligen behöver en trepoängare för att vinna gruppen. Men det är också det enda man behöver för att säkra avancemanget till den slutspelsfas som kommer att spelas på vårkanten.

Bosnien däremot är redan klara att ramla ur A-divisionen och matchen i fråga gäller därför ingenting. Men en fjäder i hatten vore det om man kunde göra en bra insats här. Det känns som att man behöver det efter en ganska deppig landslagshöst, när man inte minst missade chansen att ta sig till EM 2021.

Bosnien kan streta emot

Bosnien har en lite strulig situation i laget och inte minst Anel Ahmedhodzic har fått det lite hett om öronen under det här uppehållet. Malmö FF har smitta i laget och av säkerhetsskäl har mittbacken därför valt att tacka nej till landslagssamlingen nu i november månad. Men det är ett beslut som har kritiserats hårt av det bosniska förbundet.

Men det man då ska ha med sig är att Bosnien Hercegovina nu saknar ett antal tunga spelare inför matchen mot Italien. Edin Dzeko, Haris Hajdarinovic, SAmir Zeljkovic, Aldin Turkes och Ajdin Hasic står alla utanför laget med coronasmitta. Som om det inte vore nog med det saknar man även Jasmin Buric, Ermedin Demirovic och Amir Hadziahmetovic.

Det här gör att hemmalaget är klart försvagat inför den här matchen, och om man inte redan vore underdog hade man garanterat blivit det nu.

Italien saknar visserligen också ett antal tunga spelare, men det är välkänt att man har en helt annan bredd att kunna ta av och den startelva som man kommer att formera blir ändå urstarkt. Dessutom behöver man vinna för att garantera en gruppvinst här. Domenico Criscito, Angelo Ogbonna, Leonardo Spinazzola, Francesco Caputo, Girogi Chellini, Roberto Gagliardini, Federico Chiesa och Leonardo Bonuccu är borta med skador. i

Då ska vi också lägga till spelarna som dragit på sig corona under uppehållet. Det rör sig om Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini, Gaetano Castrovilli, Cristiano Biraghi och Ciro Immobile.

Bosnien +1,5 spelas till fina 1,82 gånger smeten hos bet365. Jag ser framför mig en väldigt jämn match, men med Italien som klar favorit.

Bosnien - Italien

UEFA Nations League
Spela här!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Jämför odds: