11 september 2018 Bosnien Österrike speltips Uefa nations league

Speltips Bosnien – Nordirland 8/10: Två svenskar i truppen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bosnien & Hercegovina spelar en viktig kvalmatch hemma mot Nordirland torsdagen den 8 oktober 2020, och vi har en tydlig favorit.

  Rygga vårt speltips hos Smarkets!
Annons. Nya kunder hos Smarkets. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är kvalmatcher som gäller i början på det här landslagsuppehållet, innan det senare också är dags att spela UEFA Nations League för många av lagen. För svensk del finns det träningslandskamp inbokad, och det är ett upplägg som även England har valt att gå efter.

Men det spelas alltså ordentligt viktiga matcher på torsdagen, när det är platser till EM 2021 som ska delas ut. I skrivande stund finns det fyra platser kvar som ska delas ut via kvalspel, och det är det som nu inleds på torsdagen med enkelmöten i semifinaler. Vinnarna går i sin tur vidare till finaler, där det också är enkelmöten innan vinnande lag är klara för gruppspelet nästa sommar.

Bosnien & Hercegovina spelar hemma mot Nordirland, och har alltså fördelen av att inte behöva resa iväg till de brittiska öarna. Det här är i mina ögon en match som Bosnien & Hercegovina ska gälla som favoriter i.

Senast det begav sig, i september månad, gjorde Bosnien & Hercegovina ett bra landslagsuppehåll och spelade jämnt med Polen. Nordirland å sin sida spelade jämnt med Rumänien. Det bör vara lite olika nivå.

1X2-spel hittas

Bosnien & Hercegovina gäller som klar favorit hemma mot Nordirland i kvalet till EM 2021, men det är ändå ett jobb som måste göras.

Bosnien & Hercegovina har sin vana trogen en spännande trupp med sig till den här landslagssamlingen, och det finns inte minst ett par offensiva spelare värda namnet, som också är värda att hålla ett extra öga på.

Edin Dzeko längst fram är oerhört viktig, och har öppnat säsongen ganska bra i AS Roma, där han numera är lagkapten. Det såg länge ut att bli en flytt till den italienska storklubben Juventus, men så blev aldrig fallet.

Miralem Pjanic å sin sida har lämnat Juventus för spel i FC Barcelona, och har verkligen en bra, spännande utveckling att följa i sin karriär. Men ur ett svenskt perspektiv finns det mer intressanta spelare att följa under den här landslagssamlingen.

Anel Ahmedhodzic, som dominerar för Malmö FF just nu, och Dennis Hadzikadunic, som även han kommer från Malmö FF ursprungligen, finns nu med i truppen. Det känns tveksamt om de spelar i den här så viktiga matchen, men senare under landslagsuppehållet kan båda med mycket väl finnas med.

Jonny Evans ska vara tillbaka i spel för Nordirland här, men i övrigt är det en ganska namnsvag trupp som man har att tillgå. Det är samtidigt ett svårspelat lag, som ofta har stark defensiv, men det ska inte räcka mot Bosnien & Hercegovina.

Bosnien & Hercegovina vinner spelas till 1,91 gånger smeten hos Smarkets.

Annons:
  Rygga spelet hos Smarkets – 100 kronor riskfritt i cash!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bosnien & Hercegovina vinner
Odds: 1,91
Bolag: Smarkets
Spelstopp: 20:45, torsdag 8 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: