stream aston villa liverpool

Speltips Färöarna – Lettland 10/10: Fel favorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Färöarna gäller som favorit inför matchen mot Lettland i UEFA Nations League, men det känns konstigt inför den 10 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

UEFA Nations League har inneburit att det spelas många heta matcher när det tidigare nästan uteslutande var träningslandskamper, och det gör utan tvekan att det blir hetare landslagsuppehåll även för oss som kanske inte har samma relation till landslagen som spelar matcherna.

Ur ett bettingperspektiv innebär det också att spelbolagen är lite mer generösa med antalet oddsmarknader inför matcherna, och det i sin tur gör att betting på UEFA Nations League blir klart roligare än hur det varit innan.

En annan fördel med det här turneringsupplägget är att mindre matcher, som den mellan Färöarna och Lettland på lördagskvällen, faktiskt kan bli ganska intressanta eftersom det är ett snabbt gruppspel som ska spelas.

För laget som vinner avanceras det uppåt i hierarkin, och på nästa nivå kan Färöarna eller Lettland faktiskt få spela mot ganska starka lag och länder. Det är inte minst meriterande för spelarna, som samtidigt slipper möta de allra bästa och få storstryk som i VM-kvalet eller EM-kvalet där alla möter alla på ett annat sätt.

Färöarna får det tufft

Färöarna har öppnat UEFA Nations League på bästa möjliga sätt under hösten med två raka vinster. Först vann man med 3-2 hemma mot Malta, och sen tog man en ny uddamålsvinst borta mot Andorra i matchen efter det. Precis vad man hade hoppats på.

Det är lite intressant med Färöarna ur ett svenskt perspektiv eftersom landets klart bästa spelare heter Brandur Hendriksson, och till vardags spelar hemma i den allsvenska fotbollen och Helsingborgs IF. Mot Malta stod han för ett fantastiskt frisparksmål upp till 3-2 precis i slutskedet av matchen.

Dessutom är det Håkan Ericson som är förbundskapten och det i sig är lite roligt, med tanke på att han tidigare vunnit U21-guld i U21-EM med Sverige, för fem år sedan.

Lettland då? Jo, två raka kryss direkt och ett par insatser som har önskat mer. Men faktum är att man spelat jämnt som Sören i båda matcherna, och det har egentligen Färöarna också gjort. Därför köper jag inte spelbolagens uppfattning om att Färöarna borde vara klara favoriter.

Lettland +0,5 spelas till 1,63 gånger såsen hos bet365. Minst en poäng tror jag att letterna plockar med sig hem från Färöarna.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lettland +0,5
Odds: 1,63
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, lördag 10 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: