17 november 2019 Albanien Frankrike Speltips

Speltips Kroatien – Frankrike 14/10: Trevligt odds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det gäller att inte hamna sist i gruppen i UEFA Nations League. Onsdagen den 14 oktober 2020 spelar Kroatien hemma mot Frankrike.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det allra viktigaste med UEFA Nations League är att inte tappa mark och att inte tappa sin placering längre upp i tabellhierarkin. För om man ramlar ner får man inte minst spela riktigt dassiga matcher mot sämre nationer, och som om det inte vore nog med det försämras även seedning inför kommande lottningar.

Med andra ord är det illa ställt för svensk del nu efter tre raka förluster. Sverige bör rimligen gälla som klar underdog inför avslutningen på gruppspelet, och förlusten mot Kroatien svider nog ordentligt fortfarande.

Kroatien tog med den vinsten sina första tre poäng i gruppen och parkerar därför klart före Sverige i gruppen. Nu behöver man göra ett bra resultat här för att inte riskera att Sverige plockar igen avståndet, men ärligt talat var insatsen mot svenskarna inte särskilt imponerande. Det är inte så att fransoserna är skämda nu.

Frankrike däremot har två vinster, mot Kroatien och mot Sverige, efter tre spelade omgångar. Det enda man behöver nu är att fortsätta på samma visa. I mina ögon visar fransoserna gång på gång att man är ett världslag. Det finns ingenting som talar för att laget inte ska gå för vinsten här också.

Frankrike går för att vinna

Ante Rebic har inte kunnat spela under den här landslagssamlingen och med tanke på vilken stark anfallare det är blir det ett svagare Kroatien utan honom. Om det inte vore för Zlatan Ibrahimovic hade AC Milan varit helt beroende av den spelaren, den saken är helt säker.

Sime Vrsaljko har också inlett säsongen vid sidan om planen och försvararen finns inte med i truppen för det kroatiska landslaget här heller. Efter sitt gula kort senast kommer inte heller Inters mittfältare Marcelo Brozovic att kunna spela hemma mot Frankrike.

I det franska laget återstår att se hur man formerar startelvan, men Dayor Upemecano kommer inte att spela, och det kommer inte heller Leo Dubois göra. Men de regerande världsmästarna kan formera ett galet starkt lag ändå, med bland andra Paul Pogba förmodat med. Det är och förblir en spelare som är bättre i landslaget än i klubblaget. Samma sak gäller verkligen anfallaren Olivier Giroud, som jag också tror startar här.

I mina ögon var Kroatien inte särskilt bra mot Sverige senast, och Frankrike bör gälla som favoriter inför den här matchen.

Frankrike vinner spelas till 2,08 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner
Odds: 2,08
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:45, onsdag 14 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: